Yaklaşık 3 hafta önce hergün saat 12:00 13:00 arasında modem üzerindeki dsl ledin turuncu oluyor internete anlık olarak koptu gozukuyor. 1 pcde internete girebiliyorken telefondan bağlantı sağlıyamıyordum. Kendi kendine dsl ledi turuncu olup sonrası yeşil oluyorda hattımda 2. modemde aynı sorun olunca modem arayüzünden elle dns girişi yaptım ve sorunum çözüldü.Servis sağlayıcım turknetten gelen dnsi modemden yok sayarak farrklı bir dns girişi yapılarak sorunum çözüldü kalıcı bir durum mu bilemiyorum.
SİVAS ın en merkezi yerinde oturuyorum fiber altyapı olmaması saçmalık zaten normalde ping zaten hayvan gibi dalgalı ama akşamları zaten pingdiye bişey olmuyo uçuyo gidiyo.
SİVAS/MERKEZ
Yaklaşık 6 Günden beri akşam 20.20 - 01.30 civarında ping: 55 down. 1.30 mbps up 8mbps alıyorum . destek talebi açtığımda sorunun olmadığı bi zamanda test yaparak bana bir sorunun olmadığını söylüyorlar . derdimi anlatamıyorum. İl/İlçe :Manisa/Yunusemre
Normal Speed : 77Mbps down 8Mbps up 16ms
Son 6 Gündür Speed : 1.5Mbps Down 8Mbps up 55ms. Hız Testi Sonuçlarım Saat 22.29 ;
Bursa/Mustafakemalpaşa 4 gündür aynı şekilde sorunları yaşıyorum.
Akşam (genellikle 21:00 - 01:00) saatlerinde ilk 1-2 gün download hızı 70-80 mbps aralığından 0.90’a kadar düştü.
Daha sonraki günler hızda fazla düşüş olmasa da yurt dışı taraflı bağlantılarda bir yavaşlama ve ping yükselmesi oldu. Bugün girdiğim csgo rekabetçi maçında ise 200 pingi gördüm.