Yaşanılan Satürasyon Sorunları Hk

Sadece merak ettiğim için istemiştim. Teşekkür ederim…

yaw abi al bi statik ip bak kafanın rahatına ne bu kadar başını ağrıtıyorsun ki.

statik mi? Peki diğer hizmetlerde statik ip e mi sahip??

ben rizede yaşıyorum ama aynı poptan bağlanıyoruz. Neden böyle acaba?

Rize ve Muğla aynı SSG ip adresine sahip :slight_smile: Nedenini ben de bilmiyorum :confused:

2 Lokasyon haricinde Statik IP kullanmıyorum. Onlarda da bir sorun görmedim daha :slight_smile:

arada kilometrelerce fark var. Çok saçma değil mi?

Diğer arkadaşları davet ettim ve davet ettiğim zamana kadar statik ip kullanmıyordum. Bu yüzden ücretsiz internet kullanamıyorum :slight_smile:

alla alla neden böyleki ? Statik ip olanda sorun yok diğerlerinde var.

şimdi ücretsiz internet için internetinden oldun hahahha reis şaka gibisiniz yaw

TurkNet 'e geçiricem diye göbeğim çatladı :smiley: Şimdi onlar bana dua ediyor bense onlara beddua ediyorum :smiley:
85 liraya 100 mbit fiber kullanıyorlar.

1 Beğeni

İstanbul / Şişli, VAE kullanıyorum, santrale olan yakınlığım yaklaşık 250 metre.

Bugün Frankfurt sunucusuna varış +7, +8 ms daha fazlaydı ancak 21.00’a kadar stabildi. 21’den sonra ping artışı ve dalgalanma tekrar meydana geldi, hızda sorun yok. Hat değerleri geçmiş değişken aralıklarını koruyor.

27 Kasım 17.04 - 23.04 arası Frankfurt sunucusuna olan tracert:

Görüldüğü üzere 21.00’dan itibaren pingte dinamik bir artış var.

gece gece güldürdün senide allah güldüre valla hacı mesele böyle bakıyorum static ip kullanana kişilerde sorun yok. Bende şuan fiber kullanıyorum bu arada her dakika test yapıyroum halen sorun yok

2.4Ghz de kullanıyorum arada koridor iki kapı var ona rağmen böyle birde bazalar felan.

1 Beğeni

Online işlemlere girse bi statik ip satın alıcam, deneyeyim bakalım umarım işe yarar.

1 Beğeni

Valla usta isteğim sizin dert yaşamamanız yönünde ama ben yani şaşırdım açıkçası. neden stattikte sorun yok

1 Beğeni

Abi olmadı cepten gir hiç modem internetini bekleme.! eğer cepten nasıl girceğini bilmiyorsan özelden yaz ben ilgilenirim seninlen.

Statik ip’yi sadece siz kullanıyorsunuz fakat dinamik ip yüzlerce kişi tarafından kullanılıyor. Diğer taraftan GNAT ip adresleri statik ip den farklı cihazlarda işleniyor. Aynı anda tek bir ip adresi için yüzlerce işlem yapıldığını düşününce için daraldı :slight_smile: Bir de bu işlemin binlerce ip adresi üzerinden gerçekleştirildiğini düşünsene :slight_smile:

1 Beğeni

Üstadım biliyorum. Yine de 2 yıldır Bursa Yıldırım havuzundan ip alıyorken ve bu şekilde 19-00 arası 119MS oynuyorken üç gün önce daha önce hiç almadığım İstanbul IP havuzundan (Kadıköy) IP verilmesi, pingimin düzelmesi ve trafiği yönlendirdiklerini, İstanbul Anadolu yakasında trafik olmadığını söylemeleri bunun kanıtı bence. Kaldı ki Bilecikte yaşıyorum. Ne Bursa ile alakam var ne İstanbul.

Abi gece gece içimiz daraldı bu ne aw :sweat_smile: :sweat_smile: :zipper_mouth_face:
Valla statik ip alıp bi denesinler bu ay bakalım ne olacak.