Sürekli okuyorum kısa sürede çözülecek işi uzattılar, TurkNet ilgilenmiyor ve diğer ISS’ler de böyle sorunlar yok gibi kavramlar sürekli yer alıyor. TurkNet omurgasının ve diğer erişim omurgaları yetmediği çok bariz belli. Bahsedilen cihazlar Türkiye’de esnaf rafında satın alınmayı bekleyen cihazlar değil. Bahsedilen cihazlar alındıktan sonra fişe tak çalıştır da değil. TurkNet’i savunmuyorum ancak sabır etmemiz gerekiyor. Buraya gelip sürekli kötülemekle ve sürekli dert yanmakla çözülmüyor.
aynen hocam, tüm işlerim alt üst oldu akşam internet sayfası bile açılmıyor 1-2 mbps arası/altı hız alıyorum. normalde 85-90 mbps idi. Yavaşlar da bu kadar mı olur…
Zaten bunun bir bant genişliği sorunu olduğunu kabul ettiler. Ve bunu artırma yönünde çalışmalar yapıldığı açıklaması yapıldı. İsterseniz sabredip bekleyebilir isterseniz farkı bir ISS üzerinden hizmet alma yoluna gidebilirsiniz.
Bu akşam ilk defa yaşıyorum bu problemi. Modemi resetlemiştim yavaşladı diye, resetten sonra daha da kötü oldu gibi.
O çok övünülen NETFLİXE EN HIZLI BİZ BAĞLANIYORUZ muhabbeti bile havada kaldı, akıllı tvdeki netflix 4k diziyi 244p mi 266p mi ne açmaya başladı, dev ekranda toplam 20 piksel falan vardı. Şaka gibi.
PCye geçtim, TÜM web sitelerinde inanılmaz bi ağırlık var.
CS:GO oynuyorum zaman zaman, cmd görüntüsü şaka gibi : %100 loss !
Aynı gün içinde çözdük dediğiniz şey bizim Manisa’da 11 gündür yaşadığımız ve halen devam eden problem dimi hocam yanlış duymadım Güzel problem çözüyor ekipler maşallah.
Google yada farkli sitelerden baktiginiz IP adresinden konum bilgileri kesinlik ifade etmemektedir. Gelistiriciler yada Anons yapan bildirdikce o konumlar daha dogru gosterir. IP bloklarini bildirdikce guncellenmektedir.
IP nerede kullanildigina en kolay baglantiyi yada daha teknik islemler sonuncunda takip ederek bulunmaktadir.
Şuan Muğla’da satürasyon sorunu tekrardan görülmeye başladı. Tüm TurkNet kullananların interneti var ama yok
Bağlantı normal şekilde ilerlerken 159.146.22.38 hop noktasında % 35 loss oluşup ping 90 ms ile devam ediyor.