Türknete geçtim her dakka sıkıntılı

@ModeratriX altyapımla ilgili değişiklik oldu sanırım ama paket 35 lik gibi gözüküyor 82 almam gerekiyor normalde pakette özgür iletişim yalın 85 TL gözüküyor 100 lük paketmi tanımlanması lazım şimdide.

1 Beğeni

İlk başta Özgür İletişim 35 ile başlatılıyor Vae Vdsl, siz paket değişikliği talebinde bulunmadıysanız Özgür İletişim Ekstra 100 paketine geçmek istediğinizi belirtirseniz temsilci yardımcı olucaktır.

2 Beğeni

Tamam teşekkürler biraz benim durumlar karmaşıktı ben destek ekibine belirttim hızım artınca konuyu kapatıcam TurkNet ile olan problemler çözülüyor çok şükür.

3 Beğeni

Modem arayüzünden girip dsl bilgilerinizi aktarabilirseniz yardımcı olacağım.

Özgür İletişim 100 paketine geçmek istiyorum diye. Kayıt açabilirsiniz ama dsl bilgilerini atarsanız kopma vb yaşar mısınız diye bakacağım.

Paket değişikliği talebinde bulunmadıysanız destek kaydından iletip Özgür İletişim 100 paketine geçmek istiyorum diye. Eğer yapılmassa ben gene de attım. Bu yolla geçiş yapabilirsiniz.

Modemdeki değerlere nerden ulaşabilirim zyxl modem sadece sistem bilgisi yeterlimi
@atagul98

1 Beğeni

Yeni Zyxel kullanmadım. Keenetic Extra Dsl kullanıyorum. Zyxel’de sanırsam dsl uç yeşil gözükene tıkladıktan sonra geliyor diye biliyorum.

Hangi bilgiler lazım örnek resim atarsan ona göre kurcalim bende @atagul98

Sistem Monitoru - xDSL İstatistikleri bölümünde yer alan bilgileri atmanız yeterlidir.

1 Beğeni

Değerlerin tamamını görmemiz gerekmektedir.

sadece bunlar var başka birşey yok

Aşağıya doğru kaydırırsanız diğer değerler gözükecektir.

2 Beğeni

35.7 noise margin ile 200 mbps bile alırsınız :smiley:
Rahatlıkla 100 mbpsye geçebilirsiniz. Eğer DSLIM kilidi olursa buradan yardımcı olunacaktır.

Tamam teşekkür ederim yardımlarınız için tek yapılması gereken şuan pakedimin 100 lük tanımlanması

1 Beğeni

Evet eğer 100 tanımlanıp 79 veya 88 kilidine takılırsa buraya yazın yardımcı olunur.

Tamam teşekkür ederim sıkıntı olursa burdan yazmaya devam edeceğim.

Önemli değil. Keyifli kullanımlar dilerim,
Keşke upload sınırları da kalksa :frowning:
Bu da benim hat değerlerim:
image
Vdsl 30a 35b profilleri de gelse keşke. :frowning: