Bence en az 20 olmalı upload.
Türk Telekom tarafında maksimum upload değeri 8 olarak belirlendiği için maalesef daha üst bir değer verilememektedir. Yeni bir anlaşma sağlanır ise daha üst değerler verilecektir.
Umarım sağlanır. 40 mbps upload desteği var ama alamıyoruz
Bu arada bence TurkNet forum adında discord kanalı açılabilir çok yararlı olur.
Birde bu paket değişikliği kısamı sürüyor.
24 Saat içerisinde temsilci tarafından geri dönüş sağlanacaktır. Sesli onayınız alındıktan sonra hat tanımlaması yapılacak.
destek kaydı oluşturdum geri dönüş yapmalarını bekliyorum bence moderatörler olarak şu discord olayını bir düşünün.
Hem görsel hem ekran açma sesli iletişim her zaman daha iyidir her konudan işlemler çok hızlı çözülür on numara sistem olur.Kimleri etiketlemek lazım buraya
Forum çözüm merkezi değildir, Discord açılırsa orasıda aynı şekilde fikir alışverişi için kullanılacaktır. Bazı durumlarda yardımcı olabileceğimiz durumlar (DSLAM Kilidi, Hat Değerleri, Abonelik Süreci vb.) var ise gerekli bilgilendirmeyi yapmaktayız fakat hat tanımlaması, internet bağlantı kopması, hat bağlama işlemleri yani kısacası destek kaydı açılması gereken durumlarda buradan müdahale edememekteyiz. Değerli fikriniz için teşekkür ederiz.
@Baran Umarım Özel Network ekipleri sorunları çözebilir Yerinde destek ekibi yani TT’deye bağlanmasa her şey mükemmel olacak. Her ilçeye ve ile 1 2 tane ekip koysa TurkNet her şey süper olacak. Çoğu kişinin çekincesi bu şekilde. İnternetim arızalanırsa nolur ? Düşüncesi herkes de var.
Zaten burdan çözülebilecek konular için demiştim bazı insanlar kendini olayı tam ifade edemiyor canlı olarak göstermesi işini kolaylaştırır.
Discord gereksiz forum varken. Burayı canlı tutmak gerekir
Tabi şimdi discord açılırsa forum 2. planda kalır ona bişi diyemicem
Bence çözüm Discord değil. Dediğim gibi olması gerek
TurkNet’ in saha ekipleri bulunmaktadır. Bazı durumlarda TT ekiplerinin müdahale etmesi gerekebiliyor. Örneğin : Saha Dolabı Port Değişimi , Ankastre Değişimi vb.
@Baran Saha ekipleri genel olarak Arıza ekibi Tekiz ve Kurulum ekibi Teknofix tarafından gerçekleştiriliyor. Benim demek istediğim tamamen TurkNet’e ait her şeye müdahale edebilecek bir ekip.
Kendi altyapısı için belki evet. Gigafiber de arıza olması zor ama olduğunda bunu taşerona yaptırmak daha avantajlı. Arıza başına ödeme yapmak daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. Ortak altyapıda zaten hâlâ TT ekiplerinde top.
Sorunun çözümüne sevindim iyi günlerde kullanın hizmetinizi Paket yükseltme veya Dslam kilidi ile ilgili sorun olursa yeni bir başlık açarsınız. Şimdi konuyu kapatıyorum dağılmaması adına.
Maalesef TT’de. TT’de olmasa TurkNet çok daha iyi bir destek vereceğine eminim.
20 dakika sonunda konu otomatik olarak kapatıldı. Yeni cevap girilmesine izin verilmiyor.