Türknete geçtim her dakka sıkıntılı

82mbps altyapı gözüküyor vermediler.Yapaya geçtik akşamları internet kesiliyordu şimdi hız 4mbps sabrımın son kısımlarındayım modem satmayı 82 vercez demeyi biliyorlar ama müşteri destek sıfır çok geç ilerliyor hiç memnun değilim. Şikayete kadar yolu var gibi gözüküyor.

YAPA altyapısındaki mesafeniz fazla olabilir o yüzden VAE geçişi talep ediniz.

vae yede geçiremeyiz dediler ben bişi anlamadım bunların yaptığı işten

VAE mesafe kontrolü yapabilir misiniz ?
Eğer VAE port gözüküyorsa screenshot alıp TurkNet’e destek kaydından iletiniz. Gerekli işlemler yapılacaktır.

Bugun saha dolabına türk telekom ekipleri geldi kabloları falan değiştirdiler internet bi 4 saat yoktu şimdi hızım 4 ama orası evime 60-70 metre falan yapada olduğum için belkide 82 alabilicem ama yapa engelliyor

74 metre tam olarak şuan bakıyorum netspeed gıbır TurkNet hepsi aynı

@EFG @Baran Baran abi ve Enes abi konu hakkında yardımcı olacaktır.

Anlamadığım şu anlatim kısa olarak türk telekom altyapı sitesinden hipernet gözüküyordu bende adsl kullanıyordum türk telekomda sonra türk telekom fazla fiyat çekti TurkNet 'e geçtim 82 veriyoruz dedi geçtim adsl verdiler sonra port yok dediler ama sitelerde gözüküyor. Bugünde türk telekom ekipleri geldi saha dolabındaki bağlantıları yenilediler bende inip sordum fiber geldi dedi benimde internetim kesildi bu arada tabi ama şimdi gelen 4 çok üzücü bir durum.

Modeminiz VDSL destekliyor mu?

türknetin modemini satın aldım zyxl olan adsl vdsl ve fiber uyumlu olan


Bakın desteklenen hız bu benim şuan aldığım

VAE Geçiş talebinizi yeniden oluşturup güncel durumu bizimle buradan paylaşır mısınız?

Nerden talep açabilirim

TurkNet Online İşlemler Merkezi - Teknik & Destek - Yardım Merkezi - İşlem - Paket/Tarife/Kampanyamla İlgili Destek İstiyorum bu adımları izleyerek temsilciye VAE VDSL 'e geçiş yapmak istediğinizi belirtirseniz yardımcı olucaktır.

Bu altyapı gözüküyor ama bana boş port yok olarak döndüler hep ama türk telekomun sitesinde hipernet alabiliyorum bugunde türk telekom ekipleri geldi dolaptaki kabloları bağladılar bende sordum fiber geldi dediler.

İşlemi şuan yaptım bakalım geri dönüş yapıcaklarmı.

Kablolar bugün bağlandı ise yeni aktif edildiğinden önceki günlerde port bilgisi TurkNet’e ulaşmamış olabilir.

24 Saat içerisinde tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır.

Siz port bilgisiyle ilgili gerekli bilgilere bakabiliyormusunuz.

Port bilginize ben ulaşamıyorum fakat altyapı sorgulama siteleri üzerinden adresinizi yazarak ulaşabilirsiniz. Destek Kaydı açtığınız zaman temsilci tarafından da kontrol edilecektir port durumu.