Evet, aynı kalacak. 139,90 TL olan tutarı 10 ay boyunca korumak ve toplu ödeme yapmak isterseniz ilgili kampanyadan faydalanabilirsiniz
Toplu ödeme yapmak istemiyorum, bu yeni 10 aylık kampanyaya da katılmayacağım. Benim 139TL olan faturam, girdiğimdeki kampanyada yazdığı gibi seneye hazirana kadar 139TL kalacak mı?
Engelli ve Gazi Şehit kategorisinden hizmet aldığınız için %25 indirimden yararlanabiliyorsunuz.
Merhabalar, engelsiz tarife kampanyası altyapı durumuna göre şu an için 104,90 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor
2023 Haziran’a kadar zam yapılmayacağı TurkNet Ceosu tarafından videolar aracılığıyla yayınlandı. SÖZ TUTULMADI. Zam sözlerinizi tutamadınız. Yaptığınız son sistemin de hiçbir elle tutulur yanı yok. Her yanı exploitlerle çevrili. Destek kaydı oluşturma sisteminiz ÇÖKTÜ. Tüm müşterileriniz sisteminizin rezalet bir hal almasından şikayetçiyken ve forumdaki çoğu müşterinin başka servis sağlayıcılara geçişini sağladığını evrakların gönderildiğini görmenize rağmen bir özür dahi dilemediniz. Özürün adı FIRSAT oldu. Gelen SMS’de söylenene göre bu bir fırsatmış :). Fırsat dediğin yapılan 3 harfli baş harfi Z olan şey değildir. 2018’den beri müşterinizim TurkNet’in en kötü fiyat politikası deneyimini son 3 ayda aldım. TurkNet batıyor mu da böyle çözümlere gidiliyor hiç anlam veremedim. 10 aylık tek fiyat ödemesi de neyin nesi? Döviz kurunun her gün arttığı bir ortamda size vereceğimiz bu ücretlerin geri ödemesini sağlayamamanız durumunda kim bizim arkamızda olacak? Bu alacağınız peşin fiyattaki ücretleri nerelere harcayacaksınız. Hiçbir şeffaf bir durum söz konusu değilken müşteriden güven bekliyorsunuz. 2018’den beri size duyduğum tüm güveni sadece 1 hatanız yüzünüzden yok ettiniz. 2018’den beri bir kullanıcıya istediğiniz kadar güven sağlayın fakat 4 basamaklı faturayı tek seferde ödeyin demeniz hangi akla hizmet eder?
Ayrıca, TurkNet’in sunduğu kampanyanın bir çok exploitlerinin olduğunu söylerken de ucu boş kalmasın ki kendimden örnek vereyim.
Arkadaşını davet et kazan kapsamında Ağustos faturamda yansıyacak indirim yansımadan 10 aylık kampanyaya niye katılayım? Bu kampanyayı bile iptal ediyorsunuz. Verdiğiniz bu kampanyayı iptal ederken kampanyalar birleştirilemez gibi bir ibare mi varda biz göremiyoruz? Şu an hukuktan bahsederseniz bu tarz sorunlar zaten ortaya çıkıyor.
NİYE GÜVENELİM?
Ben 10 ay kampanyasına katılmasam bile 1 yıl boyunca sabit fiyat, 139TL fatura ödemeyecek miyim?
Bu kampanyayla beraber faturanızı hukuki olarak güvence altına almış oluyorsunuz.
En son bahsettiğim Arkadaşını Getir kampanyasının birleştirilemediği hakkında bir hukuki güvencem varsa buyrun hukuki güvencemi alayim?
Merhabalar, @Delka isimli kullanıcıya yanıt vermiştim. Sizin sorunuza yanıt olarak;
10 aylık ödemeyi yapan kullanıcılar bu süre içerisinde getirdiği arkadaşları için 10 ay sonunda indirim kazanmaya devam edecek. Yani 11. aydan itibaren indirimler aynı şekilde yansımaya başlayacak.
Az önce siz zamdan etkilenmeyeceksiniz dediniz, yanlış bilgi mi? Niye lafı dolandırıyorsunuz, ben zamlı fatura mı ödeyeceğim, eski fiyattan mı ödeyeceğim? Eski fiyattan ödeyeceksem, sonraki yaza kadar eski fiyattan ödemeyecek miyim?
Güncellenen fiyattan etkilenmeyeceksiniz. Bunun ne kadar süre devam edeceğiyle alakalı net bir süre vermem doğru olmaz. Bu sebepten dilerseniz ilgili kampanyadan da yararlanabilirsiniz.
Ben bu kampanyadan önce kazandığım indirimi niye 12 ay gecikmeli olarak alıyorum? Sizin söylediğinizin hukuki bir açıklaması varsa onu bekliyorum efendim.
Bu kampanyanın diğer fatura döneminde sona erdiğinin farkındasınız değil mi? Ben 3 ay boyunca yansıması gereken arkadaşını getir kampanyasını nasıl 1 ay içerisinde edineneyim?
Hocam neden şifreli konuşuyorsunuz? Gerçekten sizi anlamakta zorluk çekiyoruz.
Net bir karar yok ve çevresinde dolaşıyorsunuz gibi hissediyorum. Kusura bakmayın.
Merhabalar, anlamadığınız noktayı iletirseniz size yardımcı olmak isterim
Şöyleki,
Arkadaşa hem fiyat artışından etkilenmeyeceksiniz diyorsunuz hem de sabit fiyat garantisi için kampanyaya katılmanız gerekli diyorsunuz. Eski müşterilere Haziran 2023’e kadar sabit fiyat garantiniz yok mu? Sabit fiyat garantisi için kampanyaya katılmak mı gerekiyor?
Benim abonelik başlangıcım Şubat 2018. 139,90 TL sabit fiyat için CEO’nuzun daha önce taahhüt ettiği gibi Haziran 2023’e kadar 139,90 TL’mi ödeyeceğim yoksa değişen kararıyla ücreti sabitlemek için 10 aylık bedeli mi ödeyeceğim?
Teşekkürler,
02/02/2022 abonelik başlatmışım kontrol ettiğimde ben de fiyat artışından etkilenecek miyim
Alperen Bey madem 3 taksitle alıyorsunuz arkadaşını getir indirimini toptan yapın, kampanyaya öyle devam edilsin. İnsanların 10 ay daha TurkNet kullanacağının garantisi yok ki. Eskiden tek seferde yapılıyordu indirim.
Merhabalar, fiyat güncellemesinden etkileneceksiniz. Peşin ödeme kampanyasından faydalanabilirsiniz.