Eski abone olarak bizim günahımız neymiş acaba? Teşekkür ederim cevabınız için.
Gerçekten müşterisinin yanında olduğunu hissettirmeyen hiç bir firmaya aidiyet duymamak lazımmış. Kaybeden hep biz müşteriler oluyor gibi görünse de onlarca örneği olduğu gibi uzun vadede bu firmalar kaybetmeye mahkum.
Bahsettiğiniz İss yi paylaşırsanız bende geçmeyi düşünüyorum. 99,90 dan 139,90 çıkardılar olmadı şimdi 169.90 lira ve TurkNet her ayın faturasını ay bitmeden tahsil ediyor. Turktelekom faturayı gönderiyor dönemi bir ay sonra tahsil ediyor.
TurkNet artık müşteri memnuniyetini bırakan bir firma haline geldi… Artık müşteriye doyduğu için olsa gerek fiyatları ilk şişiren firma konumundadır. Artık tamamen para odaklı iş yapmaktadirlar… Kobiye 129 bireysele 179 tl artı modem bedava artı özel müşteri hizmetleri yetkilisi var. Bireyselde ise hizmet sıfır… Modem paralı, arayıp bilgi alabileceğiniz bir müşteri hizmetleri bulunmuyor…
Forum moderasyonunun zayıflaması ve saçma fiyat politikası nedeniyle tüm artılarına rağmen bütçemi düşünerek farklı ISS’e geçişimi bugün başlattım. Umarım GigaFiber genişler de o meyven olgunlaştığında yeriz be TurkNet. Her şeye rağmen sevdik seni ama para yok :')
Videoda kampanya gibi bir söz geçmiyor, fiyat artışı diyorsunuz direk olarak ve gelen soru da fiyat artışının sebebi zaten, kampanya işini geçin öncelikle. Abonelik başlatmamış müşteriye zaten artış yapamazsınız ayrıca, yani artışı mevcut müşterilere yapıyorsunuz ve Haziran 2023’e kadar tekrar fiyat olmayacağının garantisini veriyoruz diyorsunuz. Yeni müşterilere artış olmayacak diyor da videoda biz mi yanlış anlıyoruz?
Basite ingirdeyim,
Soru- Artış sebebi nedir?
Yanıt- Enflasyonist ülkedeyiz, gelir gider çalışan maaşları yatırımlar yapıyoruz bunu yapmak zorunda kalıyoruz, en fazla yılda bir kez yapıyoruz ve şu anda Haziran 2023’e kadar da bir daha fiyat artışı…diye gidiyor.
Bu diyalogda nerede kampanya ile ilgili bir soru veya bunu anlatan bir cevap var? Lütfen ilgili bölüme iletin ve çekin zammı geri, bu sözleri söyleyen CEO’nuzdan alın tüm abonelin zam farkını 2023 Haziran’a kadar. Diğer türlü gigafiber kullananlar dışında kalan kesimin yarısı gitmiş olacak zaten ki kaç/kaç oranında aboneniz gigafiber kullanıyor?
3 taksit yapsın, biricisi kredi kartım yok, ikincisi ayda 500 lira ödeyemem zaten. buradaki amaç parayı önden alıp enflasyondan etkilenmemek. e ama ben etkileniyorum enflasyondan, birazda siz etkilenin kardeşim firma olarak yani.
Çevremdeki bazı TurkNet kullanıcılarına SMS ve mail gelmiş Haziran 2023 e Kadar aynı faturayı ödemeye devam edeceksiniz.Bu çifte standart olmuyor mu? Bana gelen mail de ise 10 ay nakit alıyorsunuz Lütfen bütün müşterilerinizi ay ay fatura ödeyip 2023 Hazirana kadar sabit fiyat olsun
Alperen bey iyi çalışmalar. İlgili iss temsilcisi olarak değil de bir müşteri olarak bu zam konusu, zam olmayacak denmesine rağmen verilen sözün tutulmaması sizi rahatsız etmez miydi? Melek emojisi ne bizi ikna ediyor ne de sizin bizlere karşı empatinizi yansıtıyor. Bilginize.
Daha net ifadeler, daha gerçekçi cevaplar inanın bizleri daha mutlu edecektir.
Benimde TurkNet seçmemdeki neden taahhüt olmadan sabit fiyat garantisi ve cayma bedeli olmamasıydı. Geçtiğimiz yıl 69 TL ile başladık yıl sonu 99 oldu yıllık normal dedik. Sonra 139 oldu şimdide 169 oldu. Yıl sonu 199 görürüz. Demek ki bu suistimal edilecek bir konu haline gelmiş. 1 yada 2 yıl taahhüt verelim de kafamız rahat olsun diğer firmalarda.
Bende tahaddut olayinda eski iss lerde bikmistim.simdi tahaddutu koysalar imzalarim.
10 aylik nakit olayi cogu kisiye uymadigi icin bana da uymaz sahsen zam yap parayi pesin iste uymaz
Biraz daha sabredeyim bakalim neler gelisme olacak
Merhaba, Mayıs ayında aboneliğim başlatıldı ve engelli tarifesinden yararlanıyorum. Abonelik başlattığım tarihte 2023 Haziran Ayına kadar sabit fiyat garantisi veriliyordu. Bende fiyat artışından etkilenecek miyim?
Sorun o işte Martta gidip taahhütlü paketlere geçebilirdik. 2023 Hazirana kadar zam yok dedikleri için kaldık kandırılmış olduk yani. Şimdi nerde o fiyatlar bizi ellerinde tutmak için verilmiş boş bir garantiymiş anlamış olduk. Tüketiciyi yanıltıcı reklama giriyor ama kim uğraşacak?
Kobi de fiyat artışı yapılmadı, adamlar çok ucuza hizmet alıyorlar… 150 TL iken de 129 su, şimdi 180 TL ve halen 129 TL… özel çağrı merkezi, ücretsiz modem gibi de ekstralari var yani…
3 Ay içinde ikinci ZAM olurmu 98 TL den 139.90 TL ye zam yaptınız şimdide 169.90 TLye çıkartıyorsunuz bunun üstünede 10TL Sabithat ücreti koyun Toplamtutar oldu 179.90TL aldığım Hıza ( 10.3 Mbps) bakarsam bizlerle dalga geçiyorsunuz hızını tahminen belirttiginiz hıza getirin ondan sonra ZAM talep edin.
Bunun açıklamasını adil ve cesur bir şekilde yapabilecek hiç kimse yok onun için bence bu videoyu daha fazla paylaşmayıp firmayı daha fazla rezil etmeyelim