Telefon numarası değişikliği istiyorum
Profil bilgileriniz içine müşteri numaranızı yazabilir misiniz?
benim de böyle bir problemim var müşteri temsilcisine ulaşamıyorum, online işlemlere giriş yapmaya çalıştıgımda ise eski numarama kod gidiyor numaramı giriş yapmadan değiştirmenin bir yolu yok mu??
Merhabalar, rica etsek özel mesaj üzerinden müşteri numaranızı, kimlik numaranızın son üç hanesini, doğum tarihinizi ve güncel iletişim numaranızı bizimle paylaşır mısınız? @busaydemir
merhaba bilgilerimi dm üzerinden attım fakat işleme alındı mı acaba, hala devam etmekte sorunum?
Merhaba, numaranızı güncelledik. @busaydemir
Merhabalar, telefon numarası değişikliği için @TurkNetDestek 'e DM yazdım
Merhabalar, rica etsek özel mesaj üzerinden müşteri numaranızı, kimlik numaranızın son üç hanesini, doğum tarihinizi ve iletişim numaranızı bizimle paylaşır mısınız? Müşteri numaranızı bilmiyorsanız kimlik numaranızı tam haliyle paylaşmanızı rica edeceğiz. @canvar
paylaştım zaten
@alperenatici telefon numarası güncellemek için size özelden bilgileri ilettim. Yardımcı olursanız sevinirim
Numaranızı güncelledik @onurrgerek
Merhaba telefon değişikliği için @TurkNetDestek dm yoluyla bilgilerimi paylaştım. Yardımcı olabilir misiniz lütfen
Ya lutfen yardimci olun numaram guncel degil diye araniyor ama ulasilamiyorum biktim artik iptal ettirmek istiyorum yeter
Merhaba yani nereye ulasmam gerektigini gercekten sasirdim artik lutfen gonderdigim formlarin icerigiyle bilgilerimi guncelleyin. Evimde internet baglantisi sorununu yasiyorum guncellenmediginden halledemiyorum. Lutfen artik rica ediyorum.
Merhaba bende şuan telefon numara kaynaklı giriş yapamıyorum. Kayıtlı hattım kapandığı için. Yardımcı olabilir misiniz ?
Merhaba telefon değişikliği için @TurkNetDestek dm yoluyla bilgilerimi paylaştım.
Selamlar kayıtlı olan numara eski hattıma kayıtlı adres değişikliği yapacağım hesabıma kayıtşı telefon numarasını değiştirmek istiyorum yardımcı olur musunuz lütfen
@TurkNetDestek istenilen bilgileri paylaştım yardımcı olur musunuz
Merhaba sistemde kayıtlı mevcut numaraya şifre sıfırlama smsi gitmiyor numarayı değiştirmek istiyorum
Merhaba telefon değişikliği için @TurkNetDestek dm yoluyla bilgilerimi paylaştım.