Telefon numarası değişikliği bölümü

Telefon numaramı değiştirdim sistemde eski numaram kaldığı için sisteme giriş yapıp ödeme yapamıyorum yardımcı olur musunuz acil değiştirmem lazım

Bu konuda yardıma ihtiyacım var

Kimsenin kimseye yardımcı olduğu yok

1 Beğeni

Merhaba, Telefon değişmeyen varsa mesaj olarak müşteri numarası, kimlik numarasının son üç hanesi, doğum tarihi gün ay yıl, eski ve güncel iletişim numarasını paylaşırsanız yetkili yardımcı arkadaşlara bilgilendireceğim.

1 Beğeni

Dm’den bilgileri ilettim

Bende ilettim. Yarın mesai saatinde bilgi bekliyor olacağım.

1 Beğeni

@ CKLasT bilgileri özelden ilettim dönüş bekliyorum.

@CKLasT @TurkNetDestek telefon numarası değişikliği için özelden bilgileri ilettim. Dönüşlerinizi rica ediyorum.

İlettiğim kadarını değişiklik sağlanmıştır.

Merhaba, sistemde kayıtlı olan numaramı güncellemek istiyorum. Online işlemlere giremiyorum

bu sorunum devam etmekte, yardımcı olur musunuz?

Merhabalar, telefon numarası değişikliği yapmam gerekiyor online işlemlere erişimim yok eski telefon numarasına da aynı şekilde erişimim yok.

Merhaba @Baycaptan , özel mesaj üzerinden iletişime geçtik.

merhaba, telefon numarası konusunda aynı sorunu yaşıyorum.

Merhaba, numaranız güncellendi @keremy20

merhaba abone no ve müşteri no öğrenmek istedim eski numaraya mesaj gidiyo yardımcı olabilirmisiniz

Merhaba, iletişime geçtik @Asco886

Merhaba şifremi bilmeme rağmen online işlemlere erişim yok telefon numaram değiştiği için eski numaraya sms gidiyor.

Merhaba, özel mesaj üzerinden iletişime geçildi @yigitmertyorulmaz

Telefon numarası değişikliği yaptım eski numaraya erişimim yok online işlemlere giriş yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim