Telefon numaramı değiştirdim sistemde eski numaram kaldığı için sisteme giriş yapıp ödeme yapamıyorum yardımcı olur musunuz acil değiştirmem lazım
Bu konuda yardıma ihtiyacım var
Kimsenin kimseye yardımcı olduğu yok
Merhaba, Telefon değişmeyen varsa mesaj olarak müşteri numarası, kimlik numarasının son üç hanesi, doğum tarihi gün ay yıl, eski ve güncel iletişim numarasını paylaşırsanız yetkili yardımcı arkadaşlara bilgilendireceğim.
Dm’den bilgileri ilettim
Bende ilettim. Yarın mesai saatinde bilgi bekliyor olacağım.
@ CKLasT bilgileri özelden ilettim dönüş bekliyorum.
@CKLasT @TurkNetDestek telefon numarası değişikliği için özelden bilgileri ilettim. Dönüşlerinizi rica ediyorum.
İlettiğim kadarını değişiklik sağlanmıştır.
Merhaba, sistemde kayıtlı olan numaramı güncellemek istiyorum. Online işlemlere giremiyorum
bu sorunum devam etmekte, yardımcı olur musunuz?
Merhabalar, telefon numarası değişikliği yapmam gerekiyor online işlemlere erişimim yok eski telefon numarasına da aynı şekilde erişimim yok.
Merhaba @Baycaptan , özel mesaj üzerinden iletişime geçtik.
merhaba, telefon numarası konusunda aynı sorunu yaşıyorum.
Merhaba, numaranız güncellendi @keremy20
merhaba abone no ve müşteri no öğrenmek istedim eski numaraya mesaj gidiyo yardımcı olabilirmisiniz
Merhaba, iletişime geçtik @Asco886
Merhaba şifremi bilmeme rağmen online işlemlere erişim yok telefon numaram değiştiği için eski numaraya sms gidiyor.
Merhaba, özel mesaj üzerinden iletişime geçildi @yigitmertyorulmaz
Telefon numarası değişikliği yaptım eski numaraya erişimim yok online işlemlere giriş yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim