Telefon numarası değişikliği bölümü

formu doldurdum. hâlâ geri dönüş olmadı?

Müşteri numaranızı özel mesaj ile paylaşabilir misiniz?

özelden yazdım dönüş olmadı

Merhaba @ibrahimdrms , özel mesaj üzerinden iletişime geçtim.

Hocam merhaba aynı konu için yardım lazım

Merhaba @ByBaro iletişime geçtim.

Telefon numaramı güncelleyemedim 3 gündür sorunu çözemşyorum kimseye ulaşamıyorum…

merhaba, özelden yazdım. desteğinizi rica ederim

Merhabalar, özel mesaj üzerinden dönüş yaptım @Aarda @Turrqay

Sistemde kayıtlı olan numaramı değiştirmek istiyorum bana ulaşım sağlar mısınız ? Eve arıza için gelen servis bana ulaşamadığından gidiyor…

Merhaba, konu hakkında özel mesaj üzerinden geri dönüş gerçekleştirdik.

Merhaba, telefon numaram değişti hesabıma erişemiyorum
online işlemler şifremi de hatırlamıyorum.Telefon bilgilerimi nasıl değiştirebilirim?

Merhaba, konu hakkında tarafınızla iletişime geçtik.

Ben de numaramı değiştirdim ve bundan dolayı sisteme giriş yapamıyorum. Ayrıca müşteri hizmetlerine de ulaşamıyorum, sürekli online işlemere girin orday yapın işlemleri diyor ama online işletmelere giremiyorum ki! Sabitlenmiş mesajdaki kişiye de özellen mesaj atamadım. Yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba, konu hakkında yardımcı olabilmek adına tarafınızla iletişime geçtik.

Teşefon numarası değişikliği için yardımcı olurmusunuz

Sisteme kayıtlı numaram kapalı şimdi yeni Telefon numaramı sisteme eklemek istiyorum yardımcı olurmusunuz

Merhaba, konu hakkında yardımcı olabilmek adına özel mesaj yoluyla tarafınızla iletişime geçtik.

Merhaba hizmetime ait iletişim numaramı güncellemek istiyorum.

Merhaba, size destek olabilmemiz için rica etsek müşteri numaranızı, kimlik numaranızın son üç hanesini, doğum tarihinizi gün ay yıl olarak ve güncel iletişim numaranızı özel mesaj üzerinden bizimle paylaşır mısınız? @Masblue34