MH Telefonuma Ulaşamıyor

Aktif kullanımda ve herhangi bir engelleme vs olmamasına rağmen yaklaşık 1 haftadır telefonuma ulaşılamadığı söyleniyor. Pazartesi günü destek talebime karşılık TurkNet tarafından arandım aslında ama bundan sonraki kampanya değişikliği talebine karşılık aranmalarımın hiçbirisinde ulaşılamamış. Alternatif numara da verdim ama herhangi bir arama sağlanmadı. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

1 Beğeni

Cep telefonu numaranızı başka operatöre mi taşıdınız?

Evet ama pazartesi gününden çok önce geçişi sağlanmıştı. Yani mh ile son sağlıklı görüşmemden önce taşımıştım.

Biz birkaç kişi numarasını taşıyanlar TurkNet yönünden arama alamıyorduk. Benzer bir durum olabilir diye sordum. Forumda konuları var.

Siz çözüme kavuşturabildiniz mi sorunu ? Yetkili birisinin de görüp cevaplamasını isterdim çünkü gördüğüm kadarıyla epey kişide böyle bir sorun oluşuyor. Çözüm için önerileri var mı bilmek isterim.

1 Beğeni

Bizim durumlarımızda sorunlu numaralar sisteme eklendi ve çözüldü ama genel bir çözüm sağlanmamış.

1 Beğeni

Galiba benim sorunumda buna yakın ama hat taşıma işleminden sonra arandım 2 sefer onlarda ulaşılamadı gibi bir geri dönüş olmadı, iletişim sağlandı. Bu pazartesiden sonraki tüm aramalarda ulaşılamadı bildirimi düşüyor diğer hattım da aynı telefonda o numara üzerinden de iletişim sağlayabildim bugün. Çözülecek bakalım, çok sağolun desteğiniz için teşekkürler.

1 Beğeni

Halen yetkili birinin sorunumu görüp, numaramı sistemlerine eklemek için dönüşünü ya da farklı bir çözüm varsa sağlamasını bekliyorum. Müşteri hizmetleri bu konuda fazlasıyla bilgisiz halen operatör kaynaklı sorundan bahsediliyor basma kalıp cevaplar ile. Verdiğim 2 numara da aynı operatörde ve aynı telefona takılı, birisi aranırken diğeri aranmıyor.

Merhabalar, özel mesaj üzerinden müşteri numaranızı iletirseniz incelemek ve yardımcı olmak isterim.

1 Beğeni