Ev telefonundan (Turknet) GSM (VODAFONE) ARAYAMAMAK

Kardeşim ve bir akraban hattını 1 hafta önce Vodafonedan başka operatöre taşıdı. Vodafonedan taşınan numaraları aradığımda “Vodafone kayıtlı böyle bir numara yoktur” uyarısı alıyorum. Başka heryerden bu numaralar aranabiliyor. @EFG ilgilenirmisiniz? 1 haftadır sorun var.

Bendeki durumda TurkNet’ten BIMcell’taşınmış numara arandığında sürekli meşgul çalıyor. Müşteri hizmetleri ulaşamıyormuş. Söylenip söylenip duruyordum ben de. Belli ki bir sorun varmış.

Mütlaka arıza kaydı açın. Durumu anlaşır dilde anlatmaya çalışın. Sorunun kaynağını inşaallah fark ederler. Forumdanda ilgili arkadaşlar var.
Büyük ihtimal aramada ilk numara sorgulama yapılır. Bu adresteki sorgu.

TurkNet bu sorugu büyük ihtimal hatalı yapıyor. Yada eski kayıtları baz alıyor.

Sizde durum ne bir değişiklik var mı?

Hala sonuç alamadım. Sinir bozucu bir durum. Forumdan da takip eden yok. Bölgemde mobil operatör yok. Sabit hat bizim için bazen hayati öneme sahip oluyor.

Sizde gelişme var mı?

Çözüm yok. En son atanamayan numaralardan türktelekom ve turkcell örnek numaralar istediler. Uzmna ekibe iletmişler. Bugün kardeşimi aramak durumunda kaldım. Ulaşamayınca 1km yürüdüm. Ancak mobil sinyal alabildim.

Aynı sorun bende de var ne yapılabilir acaba? @EFG

Sizin detaylar nedir? Buraya yazın isterseniz.

Aynı şekilde kardeşim Vorafone’dan başka bir operatöre numarasını taşıdı. Ev telefonundan aradığım zaman “Vodafone kayıtlı böyle bir numara yoktur” uyarısı alıyorum.

İlk başta mobil operatör yüzünden sanmıştık ama sizde de olduğuna göre TurkNet kaynaklı sanırsam?

Sorun 1-2 saat önce çözülmüş. Donanım haberdeki türknetdestek yazdı. Şuan sorunsuz arama yapıyorum.

Benim hala meşgul çalıyor.

Bende de hala “Vodafone kayıtlı böyle bir numara yoktur” uyarısı alıyorum. Yetkili birileri ilgilenecek mi artık?

Sorun devam ediyor. Destek kaydına verdiğim numaralar düzeldi. Yeni 3-4 numara daha verdim. Galiba taşıma yapan tum numaraları vermemiz gerekecek.
@ckk

Telefon kullanımının ilk zamanlarına benzer olacak desenize. Numarayı vereceğiz, sisteme ekleyecekler ve bize haber verecekler biz de arayıp görüşeceğiz.

Çok ilginç bir sorun merakla takip ediyorum doğrusu.

Ben de çok şaşkınım. Sorun mobil operatörde siz merak etmeyin.

1 Beğeni