Hız sorunu yaşıyorum

Bakın iletildi diyorsunuz ben size ve benle ilgilenen buradaki bütün yetkililere çok teşekkür ederim ama beni sinirlendiren şey sizin burda bu kadar çabalamaniza rağmen teknik ekip neden gelip işini yapmıyor ben bunu anlamıyorum bana mantıklı bir açıklamasını yapın bu durumun inanın sizi bir daha rahatsız etmeyeceğim

Tek merak ettiğim şey neden benden sonra başvuru yapan veya benden sonra sorun yaşayan insanların sorunu çözüme ulaşıyor ama ben 3 haftadır bu sorunu yaşamama ve sizin iletişime geçmenize rağmen bu sorunu çözemiyorum tek merak ettiğim şey bu sadece buna cevap almak istiyorum ya sadece bana bunu söyleyin

Nedeni sizin sorununuz ile onların sorunu farklı olabilir, sizin arızanıza bakan saha ekibi farklı olabilir, sizin bölgenizde daha fazla yoğunluk yaşanıyor olabilir. Bir sürü daha sebebi olabilir. Bunu ben bilemiyorum maalesef.

1 Beğeni

Nedeni kesinlikle yoğunluk olamaz bir sorunun 3 hafta boyunca çözülmesi için bulunduğum bölgede herkesin TurkNet kullanıyor olması ve hepsinin de benden önce sorun yaşamaya başlayıp bildirmiş olması gerekir ki sıra bana gelmesin,benim sorunum sadece yapa altyapısından çıkartilip vae altyapısına geçmem bu da 3 haftalık bir süreci mantıklı kılmıyor geriye kalıyor benim arızama bakan saha ekibi onlarda bu sorunu 3 haftadır çözemiyorlarsa turknette tam olarak ne için çalışıp maaş alıyorlar?Şu lafı söylemeyeyim dedikçe sorun uzadıda uzadı yani

Yalnız bildiğim kadarı ile vae geçişlerde Türknetin saha ekipleri bakmıyor TT’nin kendi saha ekipleri bakıyor ve kablo, port değişiminizi yapıyor. Yani bölgede ki herkesin TurkNet kullanmasına gerek yok yoğunluk oluşması için, ama dediğiniz gibi 3 hafta çok uzun bir süre. Benim vae geçişimin size göre hızlı olma sebebi de muhtemelen TT’nin santralinin 4 sokak aşağıda olmasıdır.

Ben yaptığım görüşmelerde başvurumun TT kısmının 5 Aralık’ta onaylandığını o tarihten beri Türknetin sorunumu çözmesini beklediğimi öğrendim yani TT bin bekletmesi gibi bir durum söz konusu değil ortada olay tamamen TurkNet saha ekiplerinin çalışma etiği olmaması.

O zaman bilemeyeceğim bende çok bilgi sahibi değilim.

Destek kaydınızı bir de BTK üzerinden açmayı deneyin belki bir etkisi olabilir

Açtım zaten süresi dolmaya yakın kapatıldı bundan 1.5hafta önce

Size yapılacak dönüşü beklemenizi öneriyorum…

İnanın bekliyorum zaten.3 Haftadır hem arıza kaydından hem buradan insan gibi gayet kibarca sorunuma çözüm bulmaya çalışıyorum forumda Mehmet bey ilgilenmeye sorunumun sebebini bile öğrenmeyecegim çünkü ariza kaydına gelen tek mesaj aksiyon alındı aksiyon alındı işleminiz devam ediyor yani dünkü mesajın aynısini almaktan bunaldım ben artık bir de kendinizi benim yerime koyun 3 haftadır evinizde suların akmadığını sadece damladigini ve ne kadar çabalarsaniz çabalayin ilgili firmanın çözmek için hiçbir girişimde bulunmaması size ne hissettirirdi

Hız problemlerim oluyo akşamları özellikle bende bi desrek kaydı oluşturdum.

Gelen mesaj bu

Sizce bu hizmeti alsam nasıl bi iyileşme olabilir? Bide hattım şuan Adsl ben vdsl geçmek istiyorum buna nasıl bi katkısı olur?

Serdar Bey, merhaba akşamları hız düşümü ve ping yüksekliği yaşıyorsanız son zamanlarda yaşanan TT kısıtlaması kaynaklı saturasyon olduğu için. Pandemi sebebi ile yoğun kullanımdan dolayı genişbant kapasitesi asılmasının önüne geçmek için akşamları böyle bir durum söz konusu malesef. Ama TurkNet ekipleri, TT ekipleri ile birlikte sorunu çözmek için çalışıyorlar. Saturasyon sorunlarını ilgili konu üzerinden takibini yapabilirsiniz. Şikayetinizi saturasyon ile ilgili konuya yazarsanız daha iyi olacaktır.

Ilgili konu: Yaşanılan Satürasyon Sorunları Hk

1 Beğeni