26 Ağustos cuma günü bizim apartmana da kutu takıldı. Sürekli kontrol ediyorum altyapı sorgulamayı. Umarım en yakın zamanda kavuşuruz.
Şimdiden hayırlı olsun.
Şimdiden kemerlerinizi sıkıca bağlayıp uçuşa geçmek için geri sayıma başlamanızı önerebilirim.
Önümüzdeki hafta içi diyebilir miyiz ?
Yoğunluğa ve talebe göre süre değişebiliyor fakat ekiplerin ellerinden geldiği kadar hızlı çalıştıklarını da biliyorum.
Kesinlikle yeni aboneye öncelik vermiyolar yoğunluktan dolayıdir benimki anında 1 gün sonra hemen takıldı sen online işlemlere destek kaydı aç durumun acileyetini bildir dönüş yaparlar
Çok garip bir yol izlemiş mahallede TurkNet ben o sokaklara çoktan kutu gitti sanıyordum… Bizim binaya kutu erken takılmış.
Yıl sonuna kadar gelirler diye umuyorum. Yani karşıdaki 6 dairelik siteye kutu koydular sokağın devamı öyle kaldı. Müşteri potansiyelimiz olmasa anlarım ama 35 daire var binada Yavaş ilerliyorlar havadan hat çekmelerine rağmen. Süperonline da havadan fiber çekti ama 1 haftada komple sokağa girip her yeri halledip kutuları koyup anında aktif ettiler. Arada bariz fark var çalışma hızları konusunda.
Kurulum ekipleri gelirse kemerler hazırda, uzamaz bu mevzu umarım. Apartmandaki kutuya da kablo bağlı değildi bağlamışlar. Bakalım ne kadar sürecek Total süreç. Kurulum sonrası problem olacak mı vs vs
cumhuriyet mahallesinde takılan kabloları takip ettim. bir ucu binalarda bir ucu toplu bir şekilde yan binanımızınduvarına asılmıştı sanırım daha dağıtım kutusu gelece oraya. Bilginiz var mı hiç ?
@hy.bagci o kabloların ucuna kutular gelecek onlar gelmeden Zaten aktif olmaz bizim de aynı şekilde 2 aydır bekliyor bu ay tamamlanması bekleniyor
Kutuya bağlantı yapılmamış. Boşuna altyapı kontrolü yapmayın. Umarım en kısa sürede işlem gerçekleşir. Her yeri bahçelievler çetesi bastı. Her konuda bu bölge var🤣Darısı başımıza.
İnşallah biz de bu kadar beklemeyiz. Her ne kadar bahçelievler gözükse de mahalle 0, bağcılara yakınız herhalde o yüzden cumhururiyet mahallesinde yaygınlaştı .
Hocam dağıtım kutusu geldikten kaç gün sonra apartmandaki kutuyu bağladılar?
2 gün hocam.
Mümkünse sokağın ismini söyler misiniz Hazım ersuya çok yakınım bakmak isterim.
Biraz uzun sürecek gibi bugün keşfe çıktım tüm sokaklara hattı çekmişler. fakat dağıtım kutusu olmadığı için toplayıp duvarlara asmışlar . en az 100 tane daire var hepsine bağlanması tahminimce 2-3 ayı bulcak gibi. Bir de ne kadar gezdiysem de "ana beyaz kutu"yu bulamadım .
Router siparişi verecektim, erteleyeyim o zaman
Ertelemenize gerek yok siparişinizi verin. Nasıl olsa bağlantı gelecek bir şekilde. Ama router fiyatı çok başka bir noktaya gidebilir. Riske atmayın boş yere.
O kadar uzun sürmemesini dilerim çünkü daha önce de dediğim gibi karşı sokağım aktif gözüküyor sistemde şuan baya tilt edici bir durum olur.
Haftaiçi kutularınız konur bence ama dediğim gibi kutunun konması da pek bir şey ifade etmiyor. Kuruluma gelmedikleri sürece istedikleri kadar altyapı aktif edilsin. Bende gözüküyor altyapı ama kuruluma gelmiyorlar bakalım haftaiçi gelecekler mi