Gigafiber kutusu geldi

Ne Alcan hocam router olarak ?

Her şeyi geçtim bizim mahallede çok yabancı var . Kabloları çalarlar diye korkuyorum .

tp-link ax72 almayı düşünüyorum. Umarım TurkNet’in verdiği Routerin yerine kurarken bir sıkıntı yaşamam.

Sorun yaşarsanda bana yaz yada foruma yaz yardımcı olurlar direk

1 Beğeni

Yine görüştüm Turknetle yoğunluk var ne zaman biteceği belli değil vs diyorlar. Yeni fatura dönemi geliyor daha iyi bir hizmete daha az para ödeyebilecekken kurulum yapılmadığından mağdur olucaz belli ki. Ben hattı iptal edip tekrardan yeni abonelik başlatıcam var olan abonelere hizmet vermek istemiyorlar belli ki.

2 Beğeni

Evet dediğiniz gibi yoğunluk varmış. Bizde 1 hafta olacak beklemedeyiz. Umarım fazla uzamadan arama yaparlar.

1 Beğeni

Bende paketi gigafibere yükseltmek için ağustos’un 31’inde başvurdum hala aramadılar

1 Beğeni

Valla çok ilginç bir durum. Kime maşallah desek patates oluyor.

3 Beğeni

TurkNet bukadar yoğunluk beklemiyordu Fiber aboneliği için sanırım :smiley:

3 Beğeni

Yorumlar hiç iç açıcı gözükmüyor :confused:

Ya altyapının gelmesini beklemekte problem yok bir nebze ama artık her şey hazırken gelip kurulumun yapılamaması çok sinir bozucu. Net veya yaklaşık bir sürede tabi ki vermiyorlar iyice sinir bozucu oluyor.

1 Beğeni

haklısınız biz de sabırsızlıkla bekliyoruz …

ben de beklemedeyim bakalım süreç ne kadar sürecek umarım en kısa sürede tamamlanır.

En azından deseki kardeşim 1000 kişi var bekleyen sen 350. Sıradasın boylebisey yapmaları lazım

2 Beğeni

Kesinlikle katılıyorum. Daha açık olsalar zerre umurum da olmaz. Aşırı muallak konuşuyorlar. “Şuan yoğunluktan randevu veremiyoruz ama sizi not aldık.” ben bu cevaptan tatmin olmuyorum ki. Bu hafta içi kurulumu yapmalarını umuyorum. Yapmazlarsa farklı yolları deniycem.

Cumhuriyet mahallesiyle ilgili herhangi bir gelişme gören var mı? :smiley:

Routeri aldinizmi hocam ?

Maalesef hala bir ilerleme yok.

Her gün mahalleyi dolaşıyorum değişen bir şey yok . bizim sokağa yakın olan başka bir sokağabağlamışlar fakat yerin altından gelen kabloyu dışarıda çok kötü bırakmışlar . Manyağın bir istese keser . Kesmeyi geçtim en basit yağmur çamurda hasar görücek vaziyette.

tikli sokakta şu an gigafiber var x lere ne zaman gelce acaba ok merak ediyorum

1 Beğeni

Anlaşıldı hocam…