Gigafiber Kapasite/Hız Sorunu [Esenler&Gaziosmanpaşa]

Düzeleceğini düşünüyorum, Esenler gpon altyapısında bir geliştirme yapacaklar büyük ihtimal, bu da bütün mahalleleri etkileyecektir.

Merhaba arkadaşlar,
Sorun yaşayanlar bu linkten hızlarını ve diğer bilgileri paylaşabilir misiniz?

Hız sonucu kısmına Speedtest linki olarak da atsak sanki daha iyi olur.

Speedtest.net sitesinde sunucu olarak Codit Teknoloji’yi seçip hız testi yapıp ekran görüntüsü iletebilir misin? @piecess

1 Beğeni

Codit pek sağlıklı sonuçlar vermiyor bende bilginiz olsun, her zaman nperf ve speedtest üzerinde TurkNet sunucusunu seçiyorum.

1 Beğeni

Yinede hız testi yapıp iletebilir misiniz? @piecess

1 Beğeni

İlerleyen saatlerde esenlerde hız daha da düşecek kesin bilgi tecrübe ile sabittir

1 Beğeni

Gece 02.00-06.00 saatleri arası yapılacak çalışma düzeltecek mi bu durumu ? Oyun oynamayı geçtim bazen netflixte dizi bile takılıyor.

Sorun da bu zaten :slight_smile: Prime time dediğimiz bu zaman diliminde ve ihtiyacımız olduğu bu anda vaat edilen hızlarda kullanamıyoruz. Yeri geliyor 10 20 mbps bile düşüyor saçma şekilde, bunun olmaması gerekiyor tabi. İnşallah bu gece düzelir.

2 Beğeni

Özel mesaj yada bu konu üzerin hız testi sonucunu iletebilir misiniz? (Codit sunucusu ile yapılmış.)

Excel’de ikinci Davutpaşa sonucu Codit hocam.

Sms olarak ilettikleri tarih ile sitedeki neden farklı o zaman. Hiç bi işe yaramamış o zaman yaptıkları çalışma.

SMS iletim tarihi bugün mü?

2 gün önce gönderildi, sadece bana değil, bir sürü insana gitmiş, bu kadar insana yanlış tarih mi ilettiler şimdi…

Cuma gününü Cumartesi gününe bağlayan gece hangi tarihe denk geliyor burada? Biz de bekliyoruz düzelecek diye… Büyük bir hayal kırıklığından başka bir şey değil, söyleyecek söz yok…
image

16’yı 17’ye bağlayan gece çalışma yapıdı.

O halde birbirinizden kopuksunuz haberiniz yok, müşteriye bununla alakalı hadi hatalı bilgi verildi, güncel tarih bilgisi de iletilmemiş, maşallah…

Alperen Bey’de bu tarihi söyledi, bu kadar insana bi açıklama borçlusunuz, yapmışsınız belki bir çalışma lakin o da işe yaramamış, sözlerim şahsi algılanmasın direkt şirkete, yönetim şekline söylüyorum bunları. Neye kime inanacağımız şaşırdık, sağolun gerçekten.

Bence bu gece çalışma yapılacak sonuçta sizin sorununuzu kapsamayan başka bir çalışma yapılmış dün eğer yapıldıysa

XEO kullanıcısına iletilen destek kaydı yanıtı:

Aynı şekilde destek kaydından bana iletilen bilgi de aynı şekilde:

Gönderdiğim SS’teki çalışmanın tamamlandığı ilettim. (17.11.2022) Ek olarak Alperen hocamın attığı entry’i gözden kaçırdım. Tamamen farklı çalışmalardan bahsettik. Alperen hocam konuya daha vakıf ve Network birimimizle görüşme halinde.

Evet. Açıkcası piecess ile birbirimizi yanlışlıkla yanlış anladık :smile:

2 Beğeni