Hız testlerinde türkneti seçtiğinizde download yavaş çıkıyor. İzmirde speedtestte SPDNET seçtiğimde wifi den alabildiğim en yüksek hız olan 530/530 lara ve 15 ms pingi görebiliyorum. TurkNet izmir seçili olduğunda 180/430 hıza 5 pingi ancak görebiliyorum.
Ping ve hız TurkNet serverlerında düşük çıkıyor.
Nperfte ise sadece TurkNet 'e bağlanıyor. 500/500 hız ve ping 5 ms çıkıyor. Sadece nperfte yüksek hızı alıyorum. Diğer tüm hız ölçerlerde 180 ila 230 arası download ancak…
Selam @XEO, değerli net uzmanımızın da belirttiği gibi sürecin tamamlanmasını beklemek en doğrusu olacak. Devamında sorun yaşarsanız durumu özel olarak ele alırız
pc de kullanıp boyle bır soruna denk gelen varmı tarayıcı yada uygulama uzerınden kablolu bağlantı da hiz testı esnasın da upload testıne geçınce ınternet bır dakkalıgına gıdıp gelıyor değişik tarayıcı yada uygulama da denedım hep aynı sorun meydana gelıyor
Evet henüz daha iki gün önce bağlatmış olduğum internetin saat akşam 21.00 sularında verdiği performans bu şekilde,Esenler Fevziçakmak mahallesinde ikamet ediyorum ve internetim bağlatılırken gelen arkadaş test yaptığında da download 250 küsür,upload ise 900 civarı çıkmıştı.Bana söylediği şey ise 24 saat beklemem gerektiği ve akabinde düzeleceğiydi.Fakat görüldüğü üzere hiçbir düzelme görülmüyor,gigafiber gigabit 1000mpbs hız diye bir çok afiş var mahallemizin her yerinde neredeyse alnımıza yapıştırmadığınız kaldı,ben bu hizmeti alamadıktan sonra istersen katrilyon mbps olsun hiçbir anlam ifade etmiyor.Download hızım 300 oluyor öğlen saatlerinde çok nadir,onun dışında hep böyle.300 olduğunda bile steam,torrent gibi yerlerden stabil bir download işlemi gerçekleştiremiyorum,bazen saniyede 50 mbps indiriyor sonra aniden 1 e 2 ye düşüyor bazen sıfır olarak devam ediyor.Bu konu hakkında defalarca arayıp yazdım,bana bu cuma gecesi düzeltileceğini belirttiler.Şayet bu Cuma gecesinden sonra herhangi bir düzelme olmazsa TurkNet ile bütün ilişiğimi kesmek zorunda kalacağım.
Sorun Davutpaşa ile fark edildi ve kanser gibi yayıldı, cihaz yükseltmesiyle bu sorunun düzeleceğini umuyorum. Cumartesi akşamına en geç düzelir inşallah.
Benim en kötü 8mbps gördüğüm olmuştu, daha sonra mahalle kapasitesi arttırıldı fakat geçici bi süre kısmen bağlantı iyileşti, artık eskisi kadar kötü değerler almıyorum min 100 200 aralığına düşüyor, lakin sorun hep orada duruyordu. Şu anki değerlerim böyle, yakında kurtulacağız inşallah.
Durum çoğu kişide aynı cumayı cumartesiye bağlayan gece yapılacak olan çalışmayı bekliyoruz eğer durum çözülmezse bende destek kaydı oluşturucam beklemeni tavsiye ederim.
Hocam senle aynı sorunu yaşıyorum. Hatta senle aynı gün bağlattım birebir benim yaşadıklarımı yaşıyorsun bende Fevzi çakmakdayım,1124.Sokakdayım. İndirmelerde aynı şeyi yaşıyorum hızlarım aynı Bana da aynı şeyleri söylediler. Şuan bende sadece o günü bekliyorum. Gördüğüme göre çevredekiler bu sorunu 20 gündür falan yaşıyor ve dile getiriyorlar. Biz sonuna denk geldik galiba Ayrıca gördüğüm kadarıyla @alperenatici baya ilgilenmiş bu konu hakkında. Ona da sorunun düzeleceğini umarak teşekkür ederim şimdiden. Umarım hayırlısı olur ve bir an önce dilediğimiz hızlara kavuşuruz.
Bu konuyu potansiyel bütün müşteriler de takip ediyor o yüzden çok önemli bi konu bu. Bakıyorlar, “acaba soruna nasıl yaklaşıyorlar? Aynı sorunu yaşadığımda nasıl bir çözüm süreci yaşanıyor?” sorularının cevabını bu konuda alacaklar
Hadi bakalım yarın buraya inşallah hepimiz 900-900 lü ss ler paylaşırız fakat sorunun devam etmesi halinde büyük sıkıntılar yaşanıcak firma adına herkesin takip ettiği bir konuda çözüme ulaşılamaması firmayı olumsuz etkiler hayırlısı olsun beklemekteyiz…