Gigafiber Kapasite/Hız Sorunu [Esenler&Gaziosmanpaşa]

Umarım farklı konulardan bahsediyoruzdur hocam :slight_smile: O halde sürçü lisan ettiysek affola, o kadar hafta sıkıntı çekip böyle bir dönüş alınca kafamdan aşağı kaynar sular döküldü resmen kusura bakmayın hararetli konuşmalarım için :slight_smile: beklemeye devam…

1 Beğeni

Bu gece ki çalışmayla düzelmezse bile yakında Gigafiber tarafına geçebilirim. Özellikle bu konunun en kısa sürede çözülmesi için arkaplanda gerekli işlemleri sağlarım esenler bölgesi için.

3 Beğeni

Ayrıca bu gece durumu takip edeceğim. Gelişme olursa buradan size yazacağım.

Farklı Planlı çalışmalardan bahsediyoruz. SMS ile planlı çalışma bildirimleri farklı 2 çalışmadan.

1 Beğeni

@Eren adam ya :crown:

@Eren merhaba, gaziosmanpaşa karlıtepe bölgesinde 1 aydır bu problemi yaşıyorum ve bir çok destek kaydım var. Şuan aldığım hız aşağıdaki gibidir. Saha ekipleri kaç kere geldi gittiler sonuç değişmiyor.

2 Beğeni

İçimdekileri dile getirmişsin yemin ederim al bendende o kadar patlama için ufak bir kıvılcım bekliyor gibiyiz

1 Beğeni

Hadi onuda geçtim gece 2-6 arası denilen çalışmadan dolayı kesinti olucak denildi saat 21:30 dan beri internet kesik durumda tam 1 saat oldu müşteri temsilcisi Selcan hanımla görüştüm kendisi bana çalışma yapılsa dahi kırmızı ışık yanmaması gerektiğini internetin kesildiğini iletti ve bununla ilgili kayıt açıcağını iletti sonucunu hemen öğrenebilicekmiyim dedim evet dedi destek kaydına girdim karşılaştığım şey arkadaşlarımız size cevap vericeklerdir çalışma saatleri 09-18 şakamısınız ben sizi 21:30 da arıyorum bana cevaplanıcak diyip telefon kapatılıyor online işlemlerde ise 09-18 arası deniliyor

Bizler çalışan insanlarız çocuklar okulda evde olmadığımız vakit 1000 değil 10.000 hız verseler neye yarar. @Eren bey

1 Beğeni

Benim gigafiber e kavuşabilmem için 150m kablo çekilmesi gerek halledebilir miyiz bı ara :grin::grin:

Bahçelievler Kocasinan pop a bağlarsınız beni de :slight_smile:

Bende Gigafiber abonesiyim aynı zamanda. Prime time’da hız 20-40 mbps bazen düşebiliyor. Bu hızın gerçekten düşüyor mu yoksa yaptığımız sunucudaki testler arttığı için mi oluyor bilmiyorum. Sizin yaşadığınız band genişliği ile ilgili soruna ek olarak akşam prime time’da daha düşüyor. Esenler’de oturan için yüksek ihtimal çözüleceğini düşünüyorum.

Esenler’de oturanlar gigafiber kullanıyorda biz kullanmıyor muyuz bende gaziosmanpaşa/karlıtepe bölgesinde bulunuyorum adam 1 aydır savaş veriyorum bu problem düzeltilsin diyor gazi çıktı adam bi el atın artık gözünüzü seveyim :smiley:

@Eren verilen hızın vdslden daha berbat bir hale gelmesi ve kullanılamayacak kadar kötü olması bizi şaşırtıyor. Dün akşamki aldığım değerleri aşağa bırakıyorum. Bu değerlerde çamur gibi netflix izliyorduk. Bu arada anlık değil bunlar belirli aralıklarla aldığım testler

1 Beğeni

Bu arada bir kusurumuz bir yanlış kelimemiz olduysa affola ama belirttiğimiz gibi hepimiz bu gücü çok istiyoruz tam kavuştuk derken böyle sorunlar yaşamak gerçekten sinir bozucu çocuğun elinden şekerini almak gibi… @Eren

3 Beğeni

Gerçekten düşüyor hocam ben size o anlardan bir video linki bırakıyorum aşağıya, ilk bu sorunun bölgesel olduğunu fark edip duyurmaya çalıştığım dönemden… 3 hafta kafamda saç kalmadı stresten, derdimi anlatıyorum kimse inanmıyor, en sonunda bu konuyu açtım da anladık sıkıntıyı…

Burada bütün testler mevcut.

2 Beğeni

Gaziosmanpaşa için henüz bilgi *almadım. Orası içinde elimden geleni yapacağım. Alperen hocamla durumu görüşeceğim.

1 Beğeni

Estağfurullah ne kusuru. Sorunlarınız üst birimlerimize ulaşmıyor sanmayın lütfen… Gerçekten arkaplanda çok çalışıyoruz. Ancak detay veremediğim için bir şey yapılmıyor gibi yansıyor olabilir ancak gerçekten çalışıyoruz. :heart:

2 Beğeni

Fiber internete mesafe olarak erken ulaşanlar meyveyi yiyor da sanki diğerlerine birşey kalmıyor gibi bir durum var. Mümkün mü bilmiyorum ama , kapasite arttığında durum düzelecektir. Umarım bu gece hallolur :joy:

güzel çalışma olmuş arkadaşa katılıyorum :slight_smile:

Forumdaki yetkili arkadaşlar olmasa bişeyden haberimiz olmaz kusura bakmayın ama telefon veya online işlem merkezindeki arkadaslar bihaberler.

1 Beğeni