Şuanda benim durduk yere modemimin kırmızı yanması durumunda söyleyebiliceğiniz birşey varmıdır @Eren bey
Ayrıca prime time harici ben bu hız değerlerini 7/24 alıyorum. Prime time da hadi 900’den 300 200 düşsün 14-15 mbit normalmidir? Online oyunlardan yediğim droplar ve 3 haneli pingleri saymıyorum bile. Yıllarca vdsl kullandım bu sorunları görmedim. Biz gigafiber ile uçarız dedik ama bildiğin 56k modem yıllarına döndük.
İncelenmesi gerekiyor şuan için. Bakım kaynaklı mı yoksa kablolarla ilgili sıkıntı var tespit edilmesi gerekiyor.
Düzelme varmı son durum nedir?
Gece yapılan işlem pek bir işe yaramamış herhalde sabah 9 da aldığım hız fotoda attım gogafiber bağlanalı erken saatlerde dahi 900 lü hızları göremedik
@piecess hocam az önce gelişme var mı diye foruma gireyim dedim kalpten gidiyordum o konuşmaları görünce allahtan yanlış anlaşılma varmış bu bekleyişin sonu hüzün olamaz,olmamalı. Birde şu excel dosyasına hız kaydı ekleyeceğim ama erişim izni mi beklemem lazım ?
Esenler kemer mah bi fark yok.Bu işlem kemer mah kapsadımı esenlerde dün gece 3 te gitti internet çünkü.@alperenatici
Öyle gözüküyor maalesef, ben de aynı değerleri alıyorum, gece 3 ve 4:30 'da uyanıp bağlantıyı kontrol ettim (şu hale bak) bir süre internet bağlantısını kontrol ettim ama bakım olsa internet ışığı kırmızı yanıyordu, bir şey yaptıklarından da şüpheliyim. Akşamı bekliyorum…
@SaLvadoR
Yanlış anlaşılma olmadı herhalde zira hiç bir değişim yokO formda bir izin erişimi yoktu direkt yazıp karalayabiliyorsunuz.
Görünüşe göre ya planlanan kapasite arttırımı yapılmadı ya da yine yetersiz kaldı. İlginç.
15-20 gündür oldu sizin keza daha evvel şikayetleriniz oldu niye kalıcı kökten çözümler üretilmiyor.
Bunun kapasiteyle alakasi yok bence gigafiber cekilen yerlerde gigafiberden milletin bir haberi yok belki gigafiber cekilen mahallelerin daha %20 si belki anca abone olmuştur okadar bile sanmıyorum
Bu iş düzelmezse tekrar turktelekom altyapısına geçiş yapabilirmiyiz
Yani cidden başka işimiz gücümüz yokmuş gibi yetkililerle birlikte bu forumda yatıp bu forumda kalkıyoruz tüm gelişmeleri yaşadıklarımızı olabildiğince açık ve her ne kadar sinir bozucu olsada sakin bir dille belirtmeye çalışıyoruz ha çözüldü çözülecek ilgileniyorlar dedikçe sorunumuz devam ediyor ve gerçekten heves kırıcı oluyor bizim dışımızda gigafibere geçecek insanlarda durumu merak ediyorlar ancak görüldüğü üzere maalesef hiçbir gelişme olmuyor.
Gelmeyin arkadaşlar stres sahibi olmak istemiyorsanız gelmeyin, bekleyin biz bi delirelim siz öyle gelirsiniz.
Evet arkadaşlar gelmeyin kişi sayısı arttıkça aldığımız hız düşüyor o yüzden gelin şöyle yapalım. 6 ay bizi salın biz bi kullanalım 6 ay, sonra biz vdsl döneriz siz geçersiniz gigafibere her 6 ayda bir böyle değiş tokuş yaparız çözeriz sorunu kendi aramızda. Hem altyapının güçlendirilmesini beklememize gerek kalmaz.
Başka bir açıklama getiremiyorum ben bu duruma. Yetkili ve konuya hakim birileri varsa aydınlatsın bizi.