Planlı çalışma hakkında bilgi aldığımda sizi bilgilendireceğim.
Bu hızı hangi il/ilçe’de alıyorsunuz?
Gaziosmanpaşa karlıtepe mahallesi benim olduğum bölge bir iyileşme olmamış önceki günler ne hız alıyorsam gündüz saatleri aynısını alıyorum. Akşam yoğunluk arttıkça bu hız düştükçe düşecek bu durum belli.
İstanbul / Esenler / Kemer mah.
TurkNet müşteri hizmetleriyle yapmış olduğum görüşme sırasında yaptığım hız testi.Saat öğlen 12.00,Esenler/Fevziçakmak Mahallesi
aynı sorun şuan bende de var
Esenler kemer mahallesi aynı hızlar alınıyor.Benim anlamadığım sorun belli siz firma olarak bu kadar büyük oynuyorsunuz ama bi problemi çözmek 2-3 ay sürmemeli.İnsanlar soğuyor.Evvelsi gün donanım haberde bir arkadaşımız konu açmış ilgisizlekten şikayet ediyordu en sonunda dayanamadı gigafiberi iptal edip tekrardan vdsl geçti.
Arkadaşlar ayın belirli günlerinde belirlediğimiz arkadaşlar interneti kullansın ozman tam verim alırız
Giga kullanan arkadaşlar son durum hakkında size bilgilendirme yapılmadı mı sms veya mail üzerinden?
Benim gece 2.5 da internetim gitti yanı ışık kırmızı oldu. Fakat gelişme var mı derseniz maalesef yok yine TurkNet şaşırtmadı saolsunlar. Hiçbir işi beceremedikleri gibi bunu da beceremediler. Son 1-2 hafta daha sabrederim sonra güle güle TurkNet. ADSL mi kullanıyorum fiber mi belli değil çünkü. Baktığımda yalnız da değilim hiç kimsede bir şey değişmemiş ve neredeyse esenlerin %60’ı bu sorunu yaşıyor buna rağmen 25-30 gündür çözüme ulaşılamıyor. Benim içinde uzun bekleyişin sonu hüsran gibi duruyor
Hız sonuçlarımıda şuraya ekleyeyim. Az önce bir arkadaş daha iptal edeceğini belirtmişti ama şuan yorumu yok umarım kendi silmiştir
TurkNet 'e abonelik iptal için mesaj attim daha fazla cekilcek gibi değil film bile izleyemiyoruz
Niye bir yetkili çıkıp doğru düzgün bir cevap vermiyor.Şu şu sndan dolayı problem yaşiyonuz ama şu gün kesin düzelteceğiz.20 gün oldu lütfen rica ediyorum artık sıkıldım TurkNet Online İşlem Merkezi den her müşteri temsilcisine ayrı ayrı cevap yazmaya hepsi durumdan bihaber farklı farklı cevaplar veriyor.@alperenatici@Eren
Neredesiniz bölge olarak acaba
İşin uzmanı değilim ama kesinlikle kapasite sorunu ise %500 artırılmalı 900 mbps aşası kabul edilmemeli
şu olay yüzünden bende rahat edemiyorum devamlı kontrol halindeyim…acaba piyango (!) ne zaman bize vuracak diye…anlaşılan günün birinde bizde yerlerde sürünücez…
kanka ne dicekler ki bugun ıcın düzelcek dendi düzeltemediler klişe cümle kurucaklar en fazla en kısa süre icerisinde cözülcek falan filan
Sorun o kadar belli ve net ki gerçekten işin uzmanı olmaya gerek yok. Kyk yurtlarında bile daha hızlı internet vardır şu an muhtemelen.
esenler fevzi cakmaktayım reis baglattıgımdan beri böyle destek kaydım var hala cözümlenmemiş duruyor 3hafta oldu baglatalı
Hiç normal değil. En kötü adsl kullandığım dönemde bile 7 mbps hızı rahat alıyordum.