Gigafiber Kapasite/Hız Sorunu [Esenler&Gaziosmanpaşa]

Arkadaşlar türknetten aradılar tüm esenleri bildirdim sorunun kaaynağı mimarsinan tek tek arıyacaklarını söylediler benden hız testi istediler bende akşam 22:00 den sonra atacağımı asıl sorun akşam saatlerinde olduğunu bildirdim şu saatte atsam hızım sorunsuz görüleceği için kedisiylede paylaşarak akşam 22:00 ye ilettim. online işlemlerde bdk şikayetiniz açık olsun lütfen.

Nasıl yani akşamları darboğazı Mimarsinan mah yüzünden mi yaşıyormuşuz :roll_eyes:

resımdekı degerlerı ben hıc gormedım goptayım

1 Beğeni

Arkadaşlar beterin beteri varmış. Benim internetim tamamen gitti kırmızı ışıklar yanıyor iki cihazda da.

Şu an forumda öyle bir dayanışma var ki kendimi Çanakkale cephesinde gibi hissediyorum :grin::grin:,umarım en kısa sürede çözülür hepimizin ortak sorunu.

Network ekiplerinden bilgi bekleniyormuş.

Alın size hız testi bu nedir arkadaş Neredeyse bir aydır böyle yeter artık Allah aşkına yeter artık rezil oldum kimlere tavsiye ettiysem.

1 Beğeni

aldııgım hııza bakıın iddia oranı daha yüksek :smiley:

2 Beğeni

Bende esenler/namık kemalde yaşıyorum evime 3 gün önce gigafiber bağlandı ama 30dk kullanabildim sonra kesildi fibrr uç arızası dendi 3 gündür ekip bekliyorum.1.5 aydır bu konuları takip ediyorum bende size testlerimi sunacaktım tabii ekip gelirse…

Evet maalesef kurulan cümle budur. senide arayabilirler online de açıksa arıza kaydın. sorunun farkındayız cümlesinde içime biraz olsun su serpti daha önceleri sorunun bireysel olduğunu düşündükleri cevap yazıları var çünkü

**

bu saatte esenler fevzicakmaktyım aldıgım hıız bu sekilde bu nasıl darbogaz bundaan once vdsl kullanıyordum o bile 60 70 down veriyordu.5 down bile alamıyorum suan bence baska bir sey var ve cözemicekler boşuna zaman kaybediyoruz gibi

1 Beğeni

Ben kayıtları kapattım, kendi sorunumu unuttum adamlar 1-2 mbps hız alıyor, benim şuan hızlar normal ama akşam 8den sonra başlıyor curcuna, tabi bu kadar düşmüyor ama önce şu adamların sorunu çözülsün, gönül ister ki bi anda tüm Esenler alt yapısındaki sıkıntı giderilsin ama diğerlerininki daha kritik, önce onlarınki hallolsun bakarız çaresine :sleepy:

Sadece bizim değil tüm esenler ve sorunlu bölgeler halledilsin çünkü stabil gelmeyen hız packet loss lar ve pinglere yol açıyor.Sayfa açma vs sıkıntı olmaz ama online oyunlar problem.

2 Beğeni

yok reis ya hızlarımızı düzeltmesinler 10 sene onceye dondük TurkNet sayesinde adamlar nostalji yaşatıyor bizlere Allah razı olsun onlardan :smiley:

Gaziosmanpaşa/Karlıtepe Mah. Yoğun olmayan zamanda bile şu interneti 900/900 göremedim keşke ilgilenseler artık. Yeni bir destek kaydı daha oluşturdum yapılan geri dönüşü sizlerle de paylaşacağım.

2 Beğeni

Esenlerde interneti kesilen var mı acaba?

Aynı sorunları ben yaşadım tek çözüm yılmadan cimerden btk ve online şikayet bu arada sıkıntım bittiğine sevinmiyorum eminim tekrarlayacak önemli olan 900 mbps üstüne sabitlenmesi dalgalı hız gelecekteki sorunun habercisidir sırf arkadaşlar için şuan arıza kayıtlarımı kapatmıyorum yoksa benim gibi kimse delirtemez türkneti

1 Beğeni

Buyrun gelin hep birlikte indirme hızındaki dalgalanmayı izleyelim :slight_smile: Özellikle nperf üzerinden yaptığım testlerde indirme hızındaki grafik dalgalanmayı gayet iyi ortaya koyuyor. Elbette ki ufak tefek oynamalar olur biraz aşağı iner biraz yukarı çıkar ama 100-200 mbps birden oynaması problem yaratıyor üstelik şuan trafik yoğunluğu o kadar fazla da değil.

5 Beğeni

Destek kaydından bilgi istedim. Dün gece internet kesildi ama sonuç olarak değişen çok bişi yok.

Merhaba,

Bölgenizde çalışma tamamlandığı zaman tekrardan bilgi vereceğiz. Network birimimiz ile iletişim halindeyiz. Bizlere online işlem merkezimizden ya da 0850 288 10 10 numaralı hattımızdan 7/24 ulaşabilirsiniz.

İyi günler dileriz.

İstanbul / Gaziosmanpaşa / Pazariçi : Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test dün yapılan çalışma bile fark etmedi internet hızında ve şuanda aldığım anlık hız bu gün içinde 20 mbps gördüğüm de oldu. Vaat 1000/1000 1 defa bile 1000 göremedim üzücü bu dalgalanmalar olmasa 500 e de razıyım