hayırlı olsun güle güle kullanın darısı başıma… ama nerde…
Sizde mi barbarostasınız?
Bu hafta içinde işlerim var biraz haftaya pazartesi bakıcam hocam. 2 firmaya daha dilekçe yazdırıcam toplamda 3 firmaya yazmış olurum. Bizim buradaki güneşli malum telekom müdürlüğü kadar hasiyetsiz insan sürüsü görmedim. Hepsi dert. Gayrettepeye gittim Beşiktaşa gittim şikayet etmeye hepsi ilgilenicez dediler birşey yaptıkları yok kaç aydır.
evet (20 karakteeer)
Sitede oturuyor olsaydım almıştım. Bireysel eve mecbur mahalle dönüşümü olması lazım.
Umarım başarırız.
Ben ekiplerimize istemiş olduğunuz bölge için bilgi verdim. Kısa süre içinde planlama listesine eklenirse size bilgi vereceğim. @dr20mouse ve @asdas127816
Teşekkür ederim. Malum telekomdan kurtulursam buradaki herkese söz binama koydukları malum telekom ankastresini video kaydı altında parçalayıp binamdan söküp atacağım.
Bence yapma cezası var.
Aman fevri hareket etme Kızgın olabilirsin tabii ama gerek yok… Çünkü @CKLasT dediği gibi cezası ve ciddi yaptırımları olabilir. Hiç gerek yok.
Onlara en büyük cezayı kesmiş olucam zaten öyle, mahalleye komple Gigafiber gelince görücem o haline şükret diyen ekip liderimiydi neydi.
Bina içindeki kutu hocam bahsettiğim ama gidip sokaktaki tip 7 saha dolabına ellemiyecem tabikide. Bina komple bizim olduğu için sorun olmaz nereden bilecekler ki ben göstermezsem ankastreyi.
@dr20mouse video kaydı alacağım dedin
Size göstericem hocam malum telekom müdürlüğüne değil
Gerçi görsünler aman onlardan korkan onlar gibi 7/24 bela okunan işletme olsun.
Kablosunu koparır bina dışına atarım ankastreyide çeker kopartırım. Bina içi benim sorumluluğumda dışardan gelen kabloyu dışarı salarım yine gider.
hocam denizlili misiniz ?
Yok hayır Trabzon’luyum karadeniz inatçılığı var bende.
2017 yılında başladım malum telekomla uğraşmaya ve hala uğraşıyorum. 100 Mbps alma hedefiyle yola çıktım. 2020 yılında VDSL getirdiler ama o da 50 Mbps de kısıtlı.
Bu gigafiber apartmanlara mı takılıyor yoksa mahalle aralarındaki bitişik ve müstakil evlerede mi takılıyor
Merhaba
İzin verilen heryere takılıyor.
Bu izin neye göre ve bu izni kim veriyor
GİGAFİBER için planlı iş listemiz var ve belirlenen bölgelerimiz var. Planlama ekiplerimiz bu doğrultuda tespitlerini çıkarıyorlar ve bu bağlamda hareket ediyorlar.
Keşke Hatay a da bir uğrasalar yeter ki telekom altyapısından kurtulayım başka bişe istemiyorum😔
Nine Hatun mahallesi 108. sokak esenler/istanbul listedemi hocam