Yapacak başka bir şey lazım her gün girip bu konuya bakıyordum
Hahahah bu çok iyiydi Sana yine heyecan yaratacak bir konu lazım
Gözüme denk gelirse seni özel mesajdan o konuya davet ederim
Bu durum tekrarlamadan heyecan yaratacak bir şey olur umarım
Yalnız daha önce gigafiber çok gördüm de değerleri bu kadar yüksek hızı ilk defa gördüm alabilecek en yüksek hızı siz alıyorsunuz galiba nazar değmesin
Sırada, @Oguzhan kardeşimin binasında TT elamanlarının çalışma yaptıklarını gördük den sonra olay yerinden ‘daha sonra geliriz’ deyip ayrılan, karşısında ki sağında ki ve solunda ki dairelere kablo çekmeye giden TurkNet ekiplerinin birdaha oğuzhanın binasına uğramaması olayını ele alacağız Üstelik oğuzhan TurkNet’li
Hemen konu linki alalım hocam.
Şuan Fragman da En kısa sürede vizyona girecek
Lütfen beklemede kalın.
Reklamlardan sonra devam edecek
Ne ara başladı da reklamlara girdi yahu? Arkadaş mısırları koymuş tencereye
Arkadaşlara lokum dağıtalım
Hemen adres verebilirim Şimdi lokum, GİGAFİBER aktif hale geldiğinde baklava
Orjinal fıstıklı antep baklavası yalnız oğuzhan KFC ile beni 1 kere kandırdın. Birdahakine izin vermem. Enese kaymaklı gönderirsin
Sözüm söz (20karakter)
Olsun olsun bir kez daha kandırabilirim seni
Gigan gelsinde, abine hayır duası edersin. Güzel abime bir anca önce gigafiber gelsin diye
Aman aman o neymiş yahu. Bu kadar denk ve yüksek hızları çok nadiren gördüm. Bayağı şanslısınız, hayırlı olsun. Darısı başımıza TurkNetin verdiği t50b router mı kullanıyorsunuz?
lokum dağıt arkadaşlara
Ne gibi işlemler yaptılar evde acaba? Bakır kablonun yerinden mi getirdiler Fiber kabloyu genel olarak süreci anlatırmısınız
Yazdığınız listedeki gibi Bahçelievler için güncel bilgiyi nereden alabiliriz hocam?
Bizim mahallenin ötesinde her yer kapsama alanına alınmış neredeyse.
Twitter turknetden, bana da sorabilirsin
Bağcılar, Bahçelievler için güncel bilgiler bende oluyor
Dün mü bugün mü ne artık ne zaman ise daha yeni liste güncellenmiş Kocasinan 2021 planlarından çıkarılmış
Bağcılar da bi Çınar vardı o da çıkarılmış.
Sen muhtar işini ne yaptın Barbarosu listeye aldırmalıyız