Apartmanımıza GigaFiber Kutusu Takıldı ve Aktif Olmasını Rica Ediyorum!

Yapacak başka bir şey lazım her gün girip bu konuya bakıyordum :smiley:

2 Beğeni

Hahahah bu çok iyiydi :slight_smile: Sana yine heyecan yaratacak bir konu lazım :slight_smile: Gözüme denk gelirse seni özel mesajdan o konuya davet ederim :joy:

2 Beğeni

Bu durum tekrarlamadan heyecan yaratacak bir şey olur umarım :sweat_smile:

Yalnız daha önce gigafiber çok gördüm de değerleri bu kadar yüksek hızı ilk defa gördüm alabilecek en yüksek hızı siz alıyorsunuz galiba nazar değmesin

Sırada, @Oguzhan kardeşimin binasında TT elamanlarının çalışma yaptıklarını gördük den sonra olay yerinden ‘daha sonra geliriz’ deyip ayrılan, karşısında ki sağında ki ve solunda ki dairelere kablo çekmeye giden TurkNet ekiplerinin birdaha oğuzhanın binasına uğramaması olayını ele alacağız :smiley: Üstelik oğuzhan TurkNet’li :smiley:

2 Beğeni

Hemen konu linki alalım hocam.

Şuan Fragman da :smiley: En kısa sürede vizyona girecek :smiley: Lütfen beklemede kalın. :smiley:

Reklamlardan sonra devam edecek :innocent:

1 Beğeni

Ne ara başladı da reklamlara girdi yahu? :smiley: Arkadaş mısırları koymuş tencereye :slight_smile:

Arkadaşlara lokum dağıtalım :innocent:

3 Beğeni

Hemen adres verebilirim :joy: Şimdi lokum, GİGAFİBER aktif hale geldiğinde baklava :heart_eyes:

1 Beğeni

Orjinal fıstıklı antep baklavası yalnız oğuzhan :smiley: KFC ile beni 1 kere kandırdın. Birdahakine izin vermem. Enese kaymaklı gönderirsin :slight_smile:

1 Beğeni

Sözüm söz :innocent:(20karakter)

2 Beğeni

Olsun olsun bir kez daha kandırabilirim seni :blush:

2 Beğeni

Gigan gelsinde, abine hayır duası edersin. Güzel abime bir anca önce gigafiber gelsin diye :smiley:

Aman aman o neymiş yahu. Bu kadar denk ve yüksek hızları çok nadiren gördüm. Bayağı şanslısınız, hayırlı olsun. Darısı başımıza :pray: TurkNetin verdiği t50b router mı kullanıyorsunuz?

lokum dağıt arkadaşlara :smiley:

Ne gibi işlemler yaptılar evde acaba? Bakır kablonun yerinden mi getirdiler Fiber kabloyu genel olarak süreci anlatırmısınız

Yazdığınız listedeki gibi Bahçelievler için güncel bilgiyi nereden alabiliriz hocam?

Bizim mahallenin ötesinde her yer kapsama alanına alınmış neredeyse.

1 Beğeni

Twitter turknetden, bana da sorabilirsin :smiley:

Bağcılar, Bahçelievler için güncel bilgiler bende oluyor :slight_smile:

Dün mü bugün mü ne artık ne zaman ise daha yeni liste güncellenmiş Kocasinan 2021 planlarından çıkarılmış

Bağcılar da bi Çınar vardı o da çıkarılmış.

Sen muhtar işini ne yaptın :smiley: Barbarosu listeye aldırmalıyız :smiley:

1 Beğeni