Bende öyle düşünüyorum ama bu altyapı bu kablo bu saha personeli ile anca bu kadar.
@anon98084321 sen misin bu doğru söyle
Yakında olabilirim
Sakarya Akyazı/ Altindere İnternet Hizmeti Alamayan Muhtar Önce Kabloları Kesti, Sonra Direkleri Parçaladı - YouTube
Az kaldı. Kocaeli Darıca da benden haber çıkacaktır!
Konuyu açan benim. Ama ona bile cevap yazmaya tenezzül etmediler.
çok merak ediyorum gerçekten bu platforma yazılan yazılardan istinaden sorunlar şikayetler çözülüyor mu (şikayet var’dan bahsediyorum)
Sıralama yapabilirsiniz çözüm sırasına göre hatta istatistik vardı çözüm sağlayan firmalar gibisinden Tüm Markalar - Şikayetvar
Not: TurkNet o platformda çözüm sağlamıyor diye biliyorum
kablonet zirve de siteyi önemsiyormuş bayağı
Göksel bey siz TurkNet teknik servisinin başında olsanız. sizden 5 tl almak yerine 5.000 tl verelim. hem tüketici olduğunuz için vatandaşı daha iyi anlarsınız.
Hakan benim arkadaşımdır. Sorunu yaşayan.d TurkNet 'e geçeceğimi öğrendiğin de baya bir benim psikolojimi bozmuştu. Ağa destek ekibi yok. TurkNet Online İşlem Merkezi var dedi. TurkNet Online İşlem Merkezi ne la demiştim. TurkNet 'e geçince görürsün. Psikolojin bozulacak demişti. Evet 7 gündür turknetliyim. TurkNet Online İşlem Merkezi destek görünce anladım ne demek istediğini. Ufak bir problem gerçekten geç çözülüyormuş.d araya hafta sonu girdi benim arıza ilerlemesi yavaşladı. Hatta durdu diyebilirim. Pazartesi bura da şenlik var beyler d. Ben açacağım konu olay olacağa benziyor.d
Aramıza hoşgeldin kanka demedi deme demiştim
çok eleştiri yapma! kabullenemeyenler var eleştiriyi sonra konu kilitleniyo çözüm bulamıyon falan daha da manyak olursun demedi deme.
Valla hakancim. Hakliymissin birşey diyemiyorum… Valla cg77 çözüm sonrası fazla ugrasmayacagim. Direk BTK şikayette bulunucagim. Sonra şikayetvara detaylı herşeyin fotosunu alarak atacağım. Sonra DonanımHaber, PChocasi, donanimarsivi, technopat a atacağım. Bunların FB sayfalarina da. Yayın işleriyle uğraştığım dan takipçisi çok arkadaşlarım da var. Mağdur olanlar da var. Onlara da atacağım direk. Sonra kendim bir video yapıp. TurkNet geçiş aşamasında ve sonrasında neler oldu adlı video editleyecegim. Zaten TurkNet 'e geçiş de ki herşey ve şuan ki sürece kadar olan kısmı videoya alarak hallettim. Bu forum da ki sadece 2 yetkili arkadaş işini layıkıyla yapıyor. Onları da unutmadım. Tüm bunları yapıp başka ISS ye gecicem. Onları da deneyeceğim. Nasılsa arkadaşıni getir kampanyasından bir faturam ücretsiz. Bu ayın fatura ödeyip. Turknetden ayrilicam. Duruma göre port durumuna göre. Daha sonra da Birdaha TurkNet 'i ne öneririm. Nede överim. Malum bizler oyuncu adamlarız. Çevremiz de var. Millet TT nin fiyat politikası nedeniyle kaçmaya çalışıyordu. Arkadaşını getir kampanyası yüzünden TurkNet 'i seçiyor bir çoğu. Sevmezler artık. Bu işte böyle giderse. Daha dünkü götü boklu neetspeed öne geçecek. Turknette kaçan soluğu neetspeed de alıyor. Anlamadığım olay adamlar 35 lik paketi 74 e veriyor.d ayrıca 7/24 teknik ekip var. TurkNet MH den kaçma nedenini maliyetten kısıp bizlere sözde uygun fiyat sunmak. Ama neetsped bunu MH ile birlikte nasıl yapıyor. Orası ayrı muallak. Bakalım yarın dananın kuyruğu kopacak. Daha demin arandım. Başka bir MH çıktı. Sorununuzu biliyorum dedi. Ama ben yeni den yine de anlattım. Çünkü 1 kişi takip etmediğin de ortalık karışacak. Keşke Esengül denen hanımefendi arasaydi. Benim sorunu anlayan ve bisileri ufakta olsa değişmesine neden alan oydu. En son şimdi arayanin konuşması hem soğuk hem kestirip attı. Sorunumu cozemyecek gibi. Yarın yeni konu açar süreci baştan sona burda anlatıp daha da bir konuya müdahil olmam.
Maalesef ki detaylı okunmadığını düşünüyorum ben de
Başka sorun yok derler kaparlar kardeşim . Sorun sende olur biter .
Güzel güzel. Yazsınlar bakalım. Ben yapacağımı bilirim.d
İnanır mısınız bilmem ama 3 haftalık kurulum sürecimin son haftası TurkNet hesabımı aktifleştirmedikleri içindi. Ben aktifleştirilmediğinden şüphelenmesem ısrarla ekip yollayıp duracaklardı. İnanmıyorum resmen hesabımı aktifleştirmemişler.