Ankestre kutu polemiği

En çok sinir olduğum şey altyapı deyip direklerden kablo götürülmesi :smiley: altyapımı bu üstyapımı :smiley:

3 Beğeni

haa tam beni kastettiniz :smiley: turızm sehrinin gobeginde her yer ust yapı eve net bile sokak dıregınden gelıyor :man_facepalming:

1 Beğeni

Kabloları direklerden götürüyorlar dağıtım kutusu plastik birşey içine su giriyor rüzgar çıkıyor zayıflama ping uçuyor.

1 Beğeni

11 dakikada 12 CRC Hatası oluşmuş Hat zayıflaması 20.3’den 40.3’e kadar artıyor hızınızı düşürün yada Ankastreden hat değerlerinizi kontrol edin değerlerde farklılık varsa kablonuzu değiştirin.

2 Beğeni

an itibarıyle zaten ülkede birçok internet kullanıcısı taş devrinde :slight_smile: tüm internet servis sağlayıcı ler için geçerli :slight_smile:

2 Beğeni

evet konuyu detaylı okursanız anlıyacaksınız . :slight_smile:

2 Beğeni

Baştan takip etmedim pordon :slight_smile::slight_smile:

2 Beğeni

bizim direk yerinden oynuyor. geçen adam korkarak çıktı. :slight_smile:

2 Beğeni

TurkNet bence de her aboneden 5 TL fazla alsın işini bilen işin ehli teknik destek ekibi kursun şimdiye kadar TurkNet teknik destek ekibinin bir sorun çözdüğünü görmedim bu yazıyı yazdığım için linç yiyeceğim

3 Beğeni

O etiketi bırakan Telekom un kurulum ekibi anladığım kadarıyla. Peki Telekom ekipleri o ankastrede uç çıkarıp bırakmamış mı?

Benim üç saatte 100 bin olmuştu. Üstelik kararlılık ayarını @Selcukssn in tavsiyesi ile 15 çekmeme rağmen. Tavsiye öncesi 2 milyon du hat koptu :joy: şimdi 16 DB e çektim kararlılık ayarını bekliyorum. Yine crc çıkar ise 17 - 18 - 19 diye hızı düşüre düşüre gideceğim. Benim de hattım direkten eksiz tek parça geliyor. Direkte ki kutuya baktım orada da sorun yok. Ama ondan öncesinde sıkıntı var mı bilmiyorum.

1 Beğeni

Benden almasın 5 TL fazla mümkün ise. Ben kendi teknik sorunumu kendim çözerim.

1 Beğeni

Arkadaşın ki gibi sorunu da çözebilir misin

Hızı düşürerek, kablo değiştirerek ve bağlantı noktalarına boncuk konnektör ile ek yaparak. Gelecek ekibin daha fazlasını yapabileceğini düşünmüyorum. Çünkü saha dolabına müdahale yetkisi hâlâ Telekom saha personelinde

ankestre yok hocam bınada, sokaktakı telefon dıregınden gelıyor hat tek parca olarak modeme baglı , dedikleriniz bu kosulda uygulanamaz. hız dusurme denendı zaten.

Telekom’a hükmü geçmeyen TurkNet yani bağlanmış adam bir şey yapamıyor müşteri temsilcisi bir şey bilmiyor kendin diyorsun Telekom diye Yapacak Telekom’a emri vermeyen TurkNet

1 Beğeni

Ben devam ediyorum yavaş yavaş hızı düşürmeye. Elbet verilebilir hızı bulacağım. Bu arada destek kaydı açık bir işe yarar belki

2 Beğeni

Telekom a iş emri verilse bile bu çözüleceği anlamına gelmez. O kablo kopmadan onlar müdahale etmez. En fazla yapacağı şey çıkıp ölçmek olacaktır. Ve sonrasında bu kadar destekliyor cevabını vermek

Telekom ekibi Ölçüm yapmaya adresime bile gelmiyorlar santralden kontrol edip TurkNet’e Telekom Sistem mesajı gönderiyor bu kadar. :slight_smile:

2 Beğeni

Öylede göksel bey şimdi bunu TurkNet yapmıyorsa her sorunda ben mi müdahale edeyim elle snr yukseltiyorum 100mbps altyapı desteği varken neden düşük hızla net kullanalım ki ? Kusura bakmayın ama seve seve yapacaklar . :slight_smile: para almasını biliyorsa sorunu gidermesini de bilecek .