Akşamları Download hızı düşmesi

10454975017

4 mbps iyi yine benim internet daha 1 mbps bile değil şu an :smiley:

1 Beğeni

Tıpa tıp aynı sorun bende 35 mp alıyorum aksam 8 den gece 12 1 e kadar devam ediyor bıktım artık

4 Beğeni

Destek talebi oluşturmayı unutmayın. Genel bir problem olduğunu anlarlar bu şekilde.

2 Beğeni

Bu sorun bende de var destek kaydını açıyorum 21:00 da, sabaha karşı 05:00 e doğru gelen mesajı ekliyorum

1 Beğeni

Sorunun devam etmekte olduğunu belirterek hız testi sonuçlarını gönderin. Bu sorunu çözmezler ise çok fazla kullanıcı kaybedeceklerdir. Türkiye’nin her bölgesinde saat 20’den sonra hız düşme sorununu yaşayan çok fazla kullanıcı var şu an. Diğer forumlar ve sosyal mecralar üzerinden sürekli takip ediyorum TurkNet şikayetlerini. %90’ı akşam Download hızı düşmesi ile ilgili.

2 Beğeni

Galiba aşırı kullanıma bağlı saturasyon problemi yaşanıyor. Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Büyük ihtimal TurkNet’in ana omurgasına bağlı cihazların bant genişliği yetmiyor. Ya da Türk Telekom’un. Bunun başka bir açıklaması olamaz.

2 Beğeni

Ortada bir sorun olduğu aşikar. Herkes, akşamları dibe vuran Download hızından yakınıyor. Buna rağmen hâlâ ısrarla bir sorunun olmadığı belirtiliyor tarafımıza. Bu kadar rezil bir destek görmedim gerçekten. Yani sorun olduğunu kabullenseler, düzelteceğiz deseler eyvallah, kaç gündür akşamları yapmış olduğum testleri gönderiyorum, baktıklarını bile düşünmüyorum bu testlere. Bir sorun olmadığı cevabını alıyorum her seferinde.

Kendi düşünceme göre yeni yıla kadar böyle devam edecek

1 hafta daha destek talebi oluştura oluştura bekleyeceğim, düzelmez ise Milleni ya da NetSpeed’e geçiş yapmayı düşünüyorum.

1 Beğeni

Yaşanan sorun ile ilgili tarafıma verilen yanıt işte bu! Ya gerçekten TurkNet bu çalışanlarla nasıl devam ediyor hâlâ anlamıyorum. Destek ekibinde yer alan arkadaşlar gerçekten sorunlardan bi haber. Şu ana kadar teknik olarak donanımlı hiçbir arkadaşla karşılaşmadım. Hepsi destek kaydını cevapsız bırakmayayım, TurkNet karne sayfasındaki değerler yükselsin peşinde. Gerçekten TurkNet’in verdiği hizmeti ve sektördeki çabalarını takdir ediyorum fakat müşteri desteği rezalet!

2 Beğeni

Önceden saat 20’de yavaşlardı internet, artık 19’da yavaşlıyor. Yavaş yavaş gündüze doğru kayacağız yakında, günün 24 saati 1 Mbps internet kullanacağız sanırım. Fatura zamanı gelince 100 Mbps yerine 1 Mbps PARASI İSTERLER UMARIM!

hqq

1 Beğeni

10460482505

Şu an durum bu. Destek tarafındaki beyfendiye kalsa 35 Mbps alıyorum. Şaka gibi. YouTube’a peering olduğu halde takılarak video izliyorum. Bu forumun amacı çözüm üretmek değilse neden kuruldu? Bir yetkili çıkıp açıklama yapabilir mi?

1 Beğeni

Çünkü modem arayüzünde değerlerinizde bir farklılık Yok. Bu yüzden bu cevabı vermeleri normal. Destek kaydınıza detay eklerseniz ona göre tekrar aksiyon alınır.

Aynı sorunu bende yaşıyorum.

EMİN DEĞİLİM ama sanırım TurkNet yapada olanları akşam yoğunluktan dolayı standart profile çekiyor hattı kontrol eden TurkNet çalışanı böyle söyledi. Hatta arayıp biraz daha düşürdü kendileri sanıyorum yoğunluktan dolayı hız profilini düşürüyor. Ve bence normal sonuçta yüzlerce kişi internete çıkıyor.

bugün 6. gün ve 5 gündür müşteri hizmetlerine sorunum olduğunu kanıtlamaya çalışıyorum sürekli “aşkam saatleri” dediğim halde bana sabahki hızımı atıp "Bir sorun yok " diyerek otomatik mesaj atmaya başladılar . akşam 20.20 - 01.30 civarında hız sabit 1.30 mbps hızlara düşüyor ve ping 55 sabit kalıyor ve bunlara çözümü bırak derdimi anlatamıyorum .

1 Beğeni

Rica etsem bakar mısın? Aboneliğimi başlattığım günden beri akşam saatlerinde hızım düşüyor. Daha ne kadar detay ekleyebilirim? Sonuçta destek kaydıma gelen cevap kopyala- yapıştırdan ibaret.

Arkadaşlar boşuna dil dökmeyin. Biz 10 gündür bütün forumlarda, konularda, destek taleplerinde dile getirmemize rağmen robot harici geri dönüş alamadık. Boşuna kendinizi yormayın. Ortaya birisi Cuma gününe kadar düzelecek masalı uydurdu, bekleyin cuma gününe kadar. Cumartesi günü düzelmiş olmazsa iptal edip başka ISS aramaya başlayın.

1 Beğeni

2 Beğeni

Süper olmuş. Aktif edildiği gibi biraz rahatlama olacak