Ben eski global bir sürüme downgrade ettikten sonra yükleyebilmiştim.
Merhaba başlıkta belirtilen modemde ve vmg3625 model modemde ABPM 5 sonrası sürümlerde supervisor giriş bilgilerini öğrenmek için kullanılan bu yöntem devre dışı bırakılmıştır. Bu yöntemi çalıştırmak için v550 (ABPM5) sürümünü yüklemeniz gerekmektedir.
Supervisor şifresi yazılım güncelleseniz dahi değişmediği için, downgrade ettikten sonra şifreyi öğrenip yeniden güncel versiyona dönmek gerekecek o zaman.
Bu sürümü nereden indirebilirim?
Merhaba @EnginA vereceğim linkten şu anki TurkNet in sunduğu bir önceki yazılımı indirerek yükleyebilirsiniz. Not: Arayüze girememek gibi bir sorun çıkabilir sorun çıkmaması için modemi resetleyerek arayüz şifresini değiştirmeden ve hiçbir ayar yapmadan yüklemenizi öneririm.Link
hepsini kopyalıyorum ama yine de böyle diyor
Merhaba @EnginA size verdiğim yazılımı yükleyip aeskey,iv,content değerlerinizi benimle özel mesaj üstünden paylaşırsanız size yardımcı olabilirim. İyi günler dilerim.
Merhaba benim gibi cep telefonundan admin şifresini değiştirip tekrar giremeyen olursa çok kolay bi şekilde supervisor şifresi alabileceğiniz hazır bi sayfa buldum.
Sadece modem seri no girince supervisor şifresini verdi bana denedim oldu
modem sürümüm V5.50(ABPM.7.3)F0
Run tuşuna basıp seri no girmeniz yeterli.