Zte zxhn h298a modem IPv6 ayarları nasıl olmalıdır

Modem ara yüzünde İPv6 Anahtarı etkin durumdadır. Destek talebi açıp İPv6 hizmetim aktif edilmiştir.
WAN ayarlarım nasıl olmalıdır ?

Merhaba

H298a modellerde ipv6 ayarının açılması için root yapıldıktan sonra ipv6 ayarı yaplıp testlerde çıkıyordu. Bunları deneyen kişiler son zamanlarda ipv6 testlerde çıkmamaya başladı. Sanırım güncelleme aldılar.

İpv6 çalışan bir router isterseniz. TP link C80

1 Beğeni

ilk önce cihazda root yetkisi almanız, daha sonra wan ayarlarını şekilde görüldüğü gibi ayarlamanız gerekmektedir.

Son olarak yönetim kısmından ipv6 anahtarı etkin olmalıdır.

2 Beğeni

VLAN ID 35 yapınca internet gelmyior root erişimim var İPv6 etkin

Root nedir acaba benim Zyxel VMG3625-T20A IPv6 Uyumlu mu acaba çalışır dimi IPv4ten bıktım. Statik IP aldım bi şeye yaramadı evelsi gün hizmeti iptal ettim Xbox series S im var Port Filan açıyorum olmuyor.Bu IPv4 yüzünden sinirim bozuldu sinirden az kalsın modemi fırlatcaktım dedim modemle mi alakalı Recep Baltaş IPv6 videosunu gördüm Dedim hepsi IPv4 yüzünden lanet olası IPv4ten bıktım ya kafayı yemek üzereyim lanet olası IPv4 yeter la çık hayatımızdan sinir oldum bu IPv4 den dolay Call of duty modern warfare 2 3 senin yüzünden bıraktım IPv4 ten sıkıldım ya port açıyoruz nat type strict oluyor bıktım ya?

nasıl yani benim kafam yandı portların hepsini sildim nat ta olan

ben modeme hiç dokunmamdım TurkNet kendisi yaptı statik ip verdiler sonra modemi kapattıp statik ip olmuştu şimdi de statik ip iptal ettim

Merhaba Zyxel in vmg serisi cihazların da root ve supervisor girişleri vardır ve ipv6 çalışıyor ama ipv6 nın çalışması için statik ip yi iptal etmeniz gerekmektedir bir ikincisi şuan da ipv6 özelliği olan çok az site ve sunucu var birde oynadığınız oyunun serverlarının da ipv6 desteği olması lazım ve server a giren arkadaşlarınızında ipv6 desteği olması lazım.

Kanka statik ip iptal ettim modemi kapattım dinamik ip geçti

Burdaki anlattığım konudan yapabilirsiniz.

1 Beğeni