ZTE H3601P Modem

Merhaba
Bu modem bende de var lakin çok sorunlu bir modem hızlar stabil değil 300 il 650 arasında gidip geliiyor sadece dowloand ta upload ta sorun yok 935 den aşağı düşmüyor ve kablosuz da sürekli kopma oluyor telefonum da iphone 14 promax arkadaşımın modemi zyxel vmg3625-t50b alıp taktığımda hızlar gayet stabil ve kabloluda 933 mbps den aşağı düşmüyor

1 Beğeni

Valla inan ki ben ve şirketin It cisi hayretler içinde ve gülerek olayı izledik :smiley: benim için komedi devam ediyor.

Merhaba ,
Bendede sizin sorunların yanı sıra 12 gündür çözemediğim başka sorunlarda var.bakalım ne olacak.siz konuştunuz mu sorunlarınız için varmı müdaheleleri?

1 Beğeni

Büyük olasılıkla sisteminizde ipv4 çalışmıyor ve ipv6 ile kullanıyorsunuz. https://ip.bieringer.net/ siteye girip bir görsel paylaşabilirmisiniz.

Router satın alsanız daha iyi olacak.

TurkNet modem değişikliği yapmamakla ısrarlı değiştirmiyorlar ve kayıtları kapatıyorlar arkadaşlar önerebileceğiz bir modem varmı sorunsuz kopma ve ping sorunu yaşatmayan…

Bir yapılandırma sorununuz olduğunu düşünmekteyim. Görsele göre internet bağlantınız mevcut. Modem arayüzünde log kısmında bulunan sorun yaşadığınız zaman aralığında logları paylaşabilirmisiniz.

Merhaba,
Ben bugün yeni modem zyxel dx3301-t0 wifi 6 ax1800 aldım be gayet başarılı ve hızları stabil alıyorum koma vs yaşamadım wifi çekim gücü alanıda arttı ben TurkNet in bu vermiş odluğu modemi bir gözden geçirmesi gerekiyor o kadar şikayetleri görmezden geliyorlar

Merhaba ,
Bugün gelen ekip arkadaşıma durumu gösterip anlattım teknik ekibi telle aradı onlarada anlattım ve modemi değiştirdiler.zyxel dx3300-t1 taktılar.şimdilik bir sıkıntım yok ve hızlar stabil olarak çalışıyor.

Gelen arkadaşta zte den çok şikayetlerin arttığını söyledi.
Durum bundan ibaret 14 gündür uğraşıyordum.

Sizede hayırlı olsun modeminiz bugünde çözülmeseydi bende aldığınız modemden alacaktım.

@A.OZGUR

1 Beğeni