ZTE Gpon ont modem Hk

merhaba,

Bende zte F6600 gpon modem var direk pon girişinden bağlantı yaptım kullanıcı adı ve şifreyide girdim ışık -21 lakin pon sabitlemiyor. Yeşil ışık yanıp sönüyor acaba seri numarasından sisteme tanımlama mı yapılması gerekiyor. Yardımcı olabilir misiniz.

Merhaba, Verdikleri gpon takılması gerekiyor. Yoksa içindeki SN numarası kayıtlamaları lazım.

Harici ont kullanmadan SN:numarasını versem kayıtlaması yapılabiliyorsa süper olur gigafiber altyapıda.

Ekibin gelip bakması gerekiyor.

Merhaba Yasin, müşteri numaranı özel mesaj ile paylaşır mısın? Gerekli kontrolleri sağlayalım. @keen216

Merhaba, direkt TurkNet’ in Gigafiber alt yapısıysa onların verdikleri ONT dışında bir ONT takamazsınız. Taksanız bile aynı marka olması gerekiyor. ZTE Modeminizin PON seri numarası TurkNet’in GPON OLT cihazında kayıtlı olması gerekiyor. GPON ONT yi mecburen takacaksınız.

Ayrıca şunu sormak istiyorum. TurkNet’in vermiş olduğu ONT markası nedir?

Merhaba,

TurkNet ont olarak ZTE Kullanıyor. Modem olarak istediğini kullanabilirsin benim buradaki amacım kendinden ont li Zte F6600 Modemi kullanmak tek cihaz

0850 288 10 10 TurkNet Gigafiber destek hattını arayarak, ZTE modeminizin PON seri no sunu vererek sahaya kaydını yaptırabilirsiniz. ZTE ise sorun olmayacaktır. Kaydı yapılır.

@TurkNetDestek Hanım merhaba özel mesaj’dan kendinden ontli zte F6600 modemin seri ve mac id bilgilerini yazdım.

Merhaba bana gelen cevap olumsuz oldu lakin bişey daha var zte ont nin seri no mac klonmala var :slight_smile:

Maalesef ki bizlerin verdiği cihazlar dışında herhangi bir cihazı sistemimize tanımlayamıyoruz. Sistem üzerinde tanımlama olmadan hizmet alamayacağınız için, bizlerin verdiği ONT cihazını ve modemi kullanmanızı öneriyoruz. Konu hakkında farklı bir aksiyon alamadığımız için üzgünüz.

Merhaba, TT’nin verdiği ONT yi kullanmak gerekiyor ama istediğin modemi kullanabilirsin.

Size verdikleri ONT’ nin seri numarasını modeminizde klonlayıp girin o zaman.

Gigafiber alt yapısından hizmet alıyorum hocam,

Zaten öyle yaptım hocam :slight_smile: