Bende zte F6600 gpon modem var direk pon girişinden bağlantı yaptım kullanıcı adı ve şifreyide girdim ışık -21 lakin pon sabitlemiyor. Yeşil ışık yanıp sönüyor acaba seri numarasından sisteme tanımlama mı yapılması gerekiyor. Yardımcı olabilir misiniz.
Merhaba, direkt TurkNet’ in Gigafiber alt yapısıysa onların verdikleri ONT dışında bir ONT takamazsınız. Taksanız bile aynı marka olması gerekiyor. ZTE Modeminizin PON seri numarası TurkNet’in GPON OLT cihazında kayıtlı olması gerekiyor. GPON ONT yi mecburen takacaksınız.
Ayrıca şunu sormak istiyorum. TurkNet’in vermiş olduğu ONT markası nedir?
0850 288 10 10 TurkNet Gigafiber destek hattını arayarak, ZTE modeminizin PON seri no sunu vererek sahaya kaydını yaptırabilirsiniz. ZTE ise sorun olmayacaktır. Kaydı yapılır.
Merhaba bana gelen cevap olumsuz oldu lakin bişey daha var zte ont nin seri no mac klonmala var
Maalesef ki bizlerin verdiği cihazlar dışında herhangi bir cihazı sistemimize tanımlayamıyoruz. Sistem üzerinde tanımlama olmadan hizmet alamayacağınız için, bizlerin verdiği ONT cihazını ve modemi kullanmanızı öneriyoruz. Konu hakkında farklı bir aksiyon alamadığımız için üzgünüz.