Zam geldi güncel fiyat 169.90tl

Merhabalar, kullanamadığınız günlerin iadesi için fatura destek kaydı oluşturmanız gerekiyor. Konuyla alakalı oluşturmuş bir destek kaydınız var mı? Yok ise birlikte oluşturalım :raising_hand_man:

1 Beğeni

gigafiber gelene kadar bu fiyatı hak etmeyen Türk Net sabit hattım olduğu için bende türk telekom a dönüş yapmayı düşünüyorum. 20 mart 2021 tarihinde 85tl artı 10tl ile başladığım TurkNet şuan 169.9 tl artı 10tl oldu ve verile bilen hız 35 mbps bana yeterli ama fiyat pahalı ve olası zamlarda 2 yıl sonrasını düşünemiyorum. 154 tl artı 9,9 ye türk telekom sabit fiyat garantisi ile daha mantıklı iki yıl sonra görüşürüz umarım Türk Net :raising_hand_man:

1 Beğeni

Görüşme var mı ki söyleyeceksiniz müşteri olarak bilgi talep ediyoruz müşteriye saygınız da yok sizin zaten. Söz verip tutmama, sansürleme gibi huylarınızdan belli müşteriyii ne kadar önemsemediğiniz.

2 Beğeni

Merhabalar, müşteri olarak bilgi talep etmeniz kadar doğal bir şey yok. Fakat netleşmemiş bir süreç hakkında bilgi vermem mümkün değil. Sansürden bahsetmişsiniz. Yalnızca 1 mesajınız silinmiş. Reddedilen mesajlarınız ise KVKK ihlali ve hakaret içerikli mesajdan oluşuyor. Keyifli forumlar.

1 Beğeni

Daha dün 3 tane mesajıma onay vermediniz. Zam ile ilgili konu açmaya çalıştım sansürlemişsiniz açamadım. Yalana yalan demek hakaret değildir söz var ortada tutulmuyorsa yalan söylenmiş oluyor doğal olarak.

3 tane mesajıma onay vermediğimizi söylemişsiniz. İkisi 1 adet mesaja neden red verildiği ile alakalı. Forum kurallarına göz attıysanız mükerrer konu açmak yasak. Fiyat güncellemesi ile alakalı oluşturulmuş bir konu olduğu için aynı veya benzer başlıkta konu oluşturulmasına izin vermiyoruz. Görevlerimden biri de forumun teknik ve sistematik yapısını korumaktır. Spam & Flood forumun temel yasaklarından biridir. Aşağıda paylaşacağım iki linke göz atarsanız forum faaliyetlerinizde hiçbir sorun yaşamazsınız. Aksi taktirde bunun adına “Sansür” deseniz bile forum kuralları herkes için geçerli olmaya devam edecektir. Ek olarak belirtmem gerekirse “Sansür” olan bir forumda zam ve kampanya başlığı altında şu ana kadar 200’ün üstünde negatif mesaj yayınlandı. Sağlıklı günler dilerim.

1 Beğeni

Zam haberini facebook sayfalarından gördüm burada zamla ilgili herhangi bir konu açılmamıştı. Konu açmaya çalıştım ZAM kelimesi yasaklı olduğu için açamadım 2 defa denedim. Ben SS almadım fakat aynı sansüre denk gelip SS alanlar yayınladılar zaten sansürü.

Evet Twitter da gündem olunca zam kelimesindeki sansür kalktı :+1:

2 Beğeni

(E-F-G) Enes gerçekten candır. En azından elinden geldiğince şeffaflıkla yardımcı olmaya çalışıyordu

7 Beğeni

Aslında şu konuda açıklama yapmam gerek :slight_smile:

İlk konuyu ben açtım zam ile ilgili. Ardından @alperenatici bey konuyu liste dışına çekti gerekçe olarak resmi bilgi gelmediğini belirtti.

Bu arada birkaç zam ile ilgili konu açıldığı için bunların açılmasını engellemek için anahtar kelime olan “zam” kelimesini yasakladığını düşünüyorum.

Ardından TurkNet sitesinde altyapı sorgulama kısmında güncel fiyat olan 169.90 TL çıkınca Alperen beye mesaj attım, resmi bilgi yerine geçeceğini belirttim ve şuanki konum tekrar yayına alındı.

Yayına alındıktan sonra konuyu tekrar güncellemek istediğimde zam kelimesi yasaklı diyordu bana da, Alperen beye mesaj attım zam kelimesi yasağını kaldırır mısınız diye. Ardından zam kelimesi yasağı kaldırıldı.

Twitter da gündem olması ile zam kelimesi yasağının kalkmasının ilgisi yok yani :+1:

2 Beğeni

Bahsettiğiniz olayla zaten sansürün tanımı yapmışsınız adeta :slight_smile: Kaynak TDK SÖZLÜK;

Fransızca censure

1. isim Her türlü yayının, sinema ve tiyatro eserinin hükûmetçe önceden denetlenmesi işi, sıkı denetim:

2. isim Her türlü yayının, sinema ve tiyatro eserinin yayınının ve gösterilmesinin izne bağlı olması, sıkı denetim.

bir şey söyleyeceğim resmi açıklama gelmeden konu açılmasını ve mesaj yazılmasını engellemek gayet doğal gibi. sansür olsa bu olayların yaşandığını bile konuşamazsın :smiley: her şeyi geç sansür olsa bu konu olmaz

Merhabalar, internet hizmetine ek olarak telefon hizmeti de alan müşterilerimize gönderilen düzeltme sms’idir :raising_hand_man:

Şaka mı bu ya, bana göndermemişler sms 179 olursa farklı operatöre geçerim bu kadar da olmaz 2 ayda zam yapıyorlar port zammı zaten bir kere yapıldı niye 2. ye yapılıyor. Daha dün 169 du bu gün 10₺ daha yapmışlar :smiley:

telefon ve statik ip zaten ayrıca ücretlendiriliyor. neden böyle bir düzeltme sms’i attığınızı anlayamadım. yani yalın internet baz fiyatı 169.90 + ek hizmet bedelleri olarak mı güncellendi fiyatlar? telefon 10TL, statik ip fiyatı da değişti mi?

turk.net fatura tutarını da artık dolar/coin takip eder gibi edeceğiz anlaşılan.

2 Beğeni

Bana 169.90 diye mesaj gelmiş acaba yalın internet olduğu için mi?

Bende NetSpeed veya Milleniye bakcağım ama onlarda acaba dondurma özelliği var mı?

Mobil uygulamada zamla ilgili kısımlar eklenmemiş kontrol eder misiniz?

Merhabalar, kontrol edelim :raising_hand_man:

1 Beğeni

Merhabalar, 169,90 TL yalnızca internet hizmetinin tutarıdır. Bu hizmete ek olarak telefon hizmeti kullanan müşterilerimize, güncellenen fiyatın 169,90 TL bilgisi ulaşmıştı. Fakat doğru fiyatın 169,90 + 10 TL yani 179,90 TL olması gerekiyordu. Bu ayrım için düzeltme sms’i yollandı :raising_hand_man:

statik ip ücreti de 12TL olarak aynı mı kalıyor? ay sonunda toplamda ne kadar fatura çıkacağını öğrenmeye çalışıyorum. Zaten statik ip aboneliğim olduğu için güncel fiyatını online işlemlerden göremiyorum.

4 Beğeni