Zam geldi güncel fiyat 169.90tl

(Haber webtekno tarafından paylaşıldı ancak bir süre sonra silindi)

TurkNet sitesinde altyapı sorgulama kısmında güncel fiyat yazmakta

TurkNet Online İşlem Merkezi anasayfasında yazmakta

6 Beğeni

Ey Turk.net neye istinaden yapıyorsun acaba bu zammı? Port ücretleri yükseldi diye zam yaptınız, port ücretleri düştü. Haziran ayında fiyat yükselecek dediniz Mayıs’ta zam yaptınız. Şimdi tekrar zam yapıyorsunuz hem de Haziran 2023’e kadar zam yok deyip.

15 Beğeni

Türk Telekom Portlardaki zamı azaltmıyor muydu? Neden zam kararı alıyorlar, farklı bir iss’in yolu görüldü mü yoksa :smiley:

8 Beğeni

10 ay peşin para almak taahhütten daha beter hem zammı erken yaptınız hem üstüne bir zam daha. Yüksek hızda yok görünürde bu zam neyin nesi şimdi?

9 Beğeni

ben superonlineye kaçar artık bune 200 tl ye 500 alırım daha iyi

9 Beğeni

Tam geçmek üzere işlemleri başlatacakken bu hiç hoş olmadı :frowning:

5 Beğeni

Üzdü, cidden üzdü. Yılın 2. zammı ve TurkNet’in 3. falsosu. ilk falso, 2023 Haziran’a kadar sabit fiyat garantisi diye başlık atmak. 2. falso, daha aradan bir ay bile geçmemişken o başlığı kaldırmak ve 3. falso, daha Temmuz ayının ortasındayken yılın 2. zammını gerçekleştirmek. Taahütlü internetten şikayetçiydi herkes ancak yıl içerisinde 3-4 kez zam yapılacaksa ben neden taahhütsüz internet kullanayım? Yıl başında TT’ye taahhütlü olarak abone olsa idim, şu anda 100 Mbps internete 105 TL ödüyor olacaktım. bu minik bir örnek sadece fakat TurkNet’te kalmaya devam edeceğim, en azından bana 4. bir falsoyu yaşatmadıkları sürece.

8 Beğeni

Tek bir mantıklı açıklaması yok yazık ! gigafiberin acısını insanlardan mı çıkartacaksınız !

8 Beğeni

TurkNet’ten çıkma zamanı gelmiş…

7 Beğeni

Harbi bu zam ne alaka? Zaten erkenden zammı yapmıştınız???

5 Beğeni

umarım geri adım atılır yoksa başka sağlayıcıya geçeceğim bende

4 Beğeni

Hoşçakal TurkNet

7 Beğeni

Abartmaya gerek yok arkadaşlar türk telekom port ücretlerini arttırdığı için fiyat güncellemesi yapmak zorundalar, O yüzden Gigafiber kullanıcıları için ücretler değişmedi hala 139 TL, diğerleri de 10 Ay peşin öderse güncellemeden etkilenmeyecek :

0b2c2bd45aa4b81a4ffbbe492c7820c25a2d6eab_2_517x500

4 Beğeni

Port fiyatı yansıtıldığına göre daha yüksek hızlardaki paketler de açılır mı?

5 Beğeni

Zam var ama ortada hala 100 mbps üstü paketler yok :frowning:

5 Beğeni

Türk net bu düzende giderse tek avantajı kendi GigaFiber abonelerini memnun eder o fiyata türk telekom alt yapısı olanlari memnun edemez tek fiyat politikasıbdan vazgeçmedikce kaybetti mahkumsun 2023 hazirana kadar zam yok sadece reklamdan ibaret mi kaldı gülünç

10 Beğeni

Fiyat artışı olacakta, hız olarak ne verecekler 100mbps olarak aynı kalacaksa yazık olur, kimse durmaz

4 Beğeni

şaka mı bu yahu zaten telefon internet dahil 151 TL küsür para ödüyordum eğer bu haber doğru ise 180 tl fatura mı ödeyeceğiz ? Gigafiber gelicek diye TTNet 'ten geçiş yaptım 24 ay taahüt ile zaten 132 tl para ödüyordum eğer bu haber doğruysa ödeyeceğim fatura telefon dahil 181 TL şaka gibi.

6 Beğeni

2023 hazirana kadar sabit fiyat. tabi efendim. daha fiyatlar güncelleneni 3. faturayı ödedik onun da üstüne zam geldi.

9 Beğeni

Eğer fiyat bu şekilde olacaksa başka firmaya geçeceğim.2023 hazirana kadar sabit fiyat garantisi diyen firma bu şekilde davranıyosa müşteri memnuniyetini takmıyodur artık.

8 Beğeni