Yıllık ödeme ziraatbank taksit sorunu

12 ay fiyat sabitlemek için ziraat kredi kartı bilgilerini girdiğimde “Bu karta taksit yapılamamaktadır.” Uyarısı veriyor. Bu sorun ile karşılaşan var mı?

2 Beğeni

4 kart denedim hepsinde aynı. Banka TurkNet ile görüşün diyor. TurkNet banka ile. Çöözüm bulamadım. Ziraat kart ile deneme yapabilecek var mı? Kart bilgilerini girince altta seçenekler çıkıyor zaten.

Ziraat bankası web sitesinde taksitlendirme için şu bilgiler yer alıyor;

Ziraat kredi kartı neden taksit yapmıyor?

Gecikmiş borcun bulunması durumunda sonradan taksitlendirme işlemi yapılamamaktadır. Taksitlendirilmiş bir işlem için tekrar taksitlendirme talebi alınamamaktadır. Bankkart Lira kullanılarak yapılan işlemler sonradan taksitlendirme uygulaması kapsamında değerlendirilmemektedir.

Ziraat Bankası taksilendirme bilgilendirme sayfası

Bu sonradan taksitlendirme ve 4 taksit sınırı var. Geçmiş borç yok. Ödeme ekranında taksite izin vermiyor. Türknetin ödeme sisteminde sorun var.

Çok ilginç. TurkNet yetkilisi @alperenatici bey müsait olduğunda kontrol ettirip yanıt verecektir.

TurkNet müşteri hizmetleri hala banka sorunu diyor ama alakası yok. Sadece kart numarasını girince bu karta taksit yapılamaz yazıyor. Bence TurkNet sayfasında sorun var.

Ziraat kartım ile peşin ödeme yaparken bende de aynı durum olmuştu.

1 Beğeni

Çözüm bulabildiniz mi?

Hayır üzerinde durmadım, ben zaten tek çekim olarak ödemek için girdim kart bilgilerimi. Sadece karta taksit yapılmadığı yazısı dikkatimi çekmişti.

1 Beğeni

@alperenatici inceleme imkanınız oldumu ziraat taksit yapılabiliyor mu?

Enpara sonradan taksite izin veriyor mu? Fatura ödemelerini bölmüyor diye biliyorum.

Selamlar @Gulnare, bankaların taksit süreçlerine müdahale edemiyoruz. Konuyu yalnızca bankanızla görüşerek netleştirebilirsiniz. Taksit imkanları bankalara bağlı olarak değişiklik gösterebilir.

2 Beğeni

Tmm da banka kart bilgilerini girince, bu sayfada taksit bilgisi görünmesi gerekmiyor mu? Bu sayfada daha banka onayını almadan taksit yapılamaz yazıyor.

1 Beğeni

Aslında durum tüm ödeme sistemlerinde böyle. Taksit imkanları henüz ödeme yapmadan, kart bilgilerinizi girdiğinizde görünür. Görseldeki uyarıyı görüyorsanız ilgili kartın bu ödeme özelinde taksiti desteklemediği söylenebilir. Ödeme sayfasıyla alakalı bildirilmiş genel bir sorun bulunmuyor.

Denediğim 4 ziraat bankkarta da taksit yapılamaz uyarısı verdi. Büyük ihtimal bankkarta taksit yapmıyor sistem.

1 Beğeni

Garanti bankası kredi kartı flex kart
Bu kart aidatsız olarak geçiyor.

1 Beğeni

Aynen garanti kart numarası rica edip denedim. Resimdeki gibi taksit seçeneği çıkıyor. Ama bankkartlarda çıkmıyor.

Zaten banka kartlarında olmaz

Bankkart zitaatin kredi kartlarına verdiği isim.

Bankanız üzerinden destek almanız daha iyi olacaktır. Sistem garanti bankası veya farklı bankalara taksit seçeneği gösteriyor ise banka veya kart ayıracağını sanmıyorum.