Yeni Upload hızları

Xbox’a 4K çözünürlükte oyun kaydı yüklerken 10 saniye kadar sürünce fark ettim ben de. 5 gündür durum bu bende. Neye göre 1.000 neye göre 50 veriliyor anlamadım yalnız.

1 Beğeni

ONT farkı olabilir mi bende huawei ont.

1 Beğeni

Benim de hızım 51 mbps idi 57 yükselmiş upload 8 mbps idi 15 mbps çıkmış bu gece guncellemisler

1 Beğeni

Bende böyle şu an:

2 Beğeni

evet odamı değiştiridiğim için modemi bir kaç sefer kapat aç yapmak zorunda kaldım ve upload 20 den 14 e düştü uploadınız yükselirse modeminizi kapatmamaya çalışın :smiley:

1 Beğeni

Bizde 20 ye düştü, sende ibre artık yüksekten başlamıyor demi :frowning:

1 Beğeni

Normale döndü yine :((

Açık açık kendinizi gösterirseniz. :joy:

Bana daha paket düzenlemesi bile gelmedi.

Hani Upload hızım 50 Mbps olacaktı arkadaşlar? O güncelleme ne zaman?

Bilmiyorum ki hocam. Bir hafta oldu, bende halen Gigabit Upload var. SpeedTest’in süresi kısa geldiği için 930’da kesiliyor fakat uzun süreli test yapan Fast gibi sitelerde 1.1 GBPS uploadım çıkıyor. Benim ONT cihazım NOKIA bu arada.

Evet, bende de artık yüksekten düşmüyor. 22-23 Mbps alıyorum.

1 Beğeni

50 olacağını nerede gördünüz ?

Açık açık göstermedim, sadece CEO ya yazdım

image

o bug bende’de 3gbps cikiyordu superonline’da

Hattınıza 100mbit mi tanımlı hız tanımı olarak

Paket düzenlemesinde ne olacak şuan için standart hızlar 100/20 midir?

75/15 - 75/10 : Bu paketler daha yaygınlaşmadı yavaş yavaş kontrollü şekilde yapıyorlar, bende çok istedim ama alamadım.

Hızı taşıyacak kapasiteye sahip olanlar altaki yazılan paketler sunulacak. Upload 8 bile taşımıyorsa 6 filan veriliyor.
50/8
75/8
100/8
100/10
100/20

Lütfen ısrarla istemeyin otomatik şekilde yapılıyor.

Evet.

FTTH olan sistemlerde bence 100/20 verilmesi gerek. Çünkü geçtiğimiz günlerde 200-300 uploadı görenler oldu ben de dahil.

TurkNet 75 mb vdsl paketteyim upload 9 mb görünüyor osmaniyede arkadaş ta TurkNet aynı paketi kullanıyor 15 mb upload alıyormuş çağrı açtım ttnet ile sözleşmemiz 9 mb fazla verilemiyor diyor o zaman osmaniye baska bir dünyada mı aynı altyapı aynı download farklı upload hız