Ben fiber kullanıyorum dün burda yazılanları görünce test yaptım upload 320 çıkıyor vanaları fazla açtılar yanlışlıkla
Speedtest sitesindeki İstanbul TurkNet sunucusuna hız test yapınca 900 lere kadar çıkması lazım
Bizimki neden artmadi hala 8 mbps ben 51/8 kullanıyorum upload hızı aynı acaba TurkNet 'e destek kaydi mi açmak gerek bizim hızlar ne zaman yukselir
Benim cihaz o kadarını desteklemez wifi ile en çok 320 belki dediğiniz gibidir inşallah download ile ilgili bir yanlış yaparlar da oda 300 olur
Sıra daha 50 ye gelmedi.
Bakalım bize sıra ne zaman gelecek bekleyip gorecez
200/500/1000 paketlere gelecek mi acaba ?
Önceden paylaşılan port hızlarından yüksek olan upload seçeneği standart olarak ayarlanıyor. Bu tablodan daha yüksek çıkanlarda farklı bir deneme yapıyor olabiliriler. Bu konuda 2024 yılı için çeşitli söylentiler var fakat teyit edemedim.
Teşekkür ederim
Kablolu test yaparsız asıl o zaman görürsünüz
Bu hızlar ne alaka arkadaşlar? Bir gelişme mi oldu?
Herkesin hızı arttı mı?
İstanbul / Şişli’de Türk Telekom altyapılı binaya kadar fiber bağlantıda hala 10 Mbps upload hızı alıyorum.
100/100 Hız mı geliyor eşit hız? Banada gelir mi?
100/100 değil buraya atılan testler sanırım kablosuz bağlantıyla yapılmış. Şu anda TT FTTH fiber altyapılarda 1 gbps upload hızı tanımlı. Geçici mi bilmiyorum ama umarım bu şekilde kalır
Yoğunluğu test ediyor olabilirler.
Yazılan yanıtlardan anladığım kadarıyla genel çaplı bir upload hız artışı olduğu belli. Asıl sormak istediğim ise bir gecede tüm Türkiye’nin altyapısı değişmediğine göre bu durum nasıl mümkün oluyor? Öte yandan madem mümkün o zaman ne diye bunca zamandır verilmiyordu?
turk.net kullanan kullanıcılar ve turk.net kullanan ben . millet 900 lerde upload alıyorken bende sonuç bu
Bende henüz bir değişiklik yok aynı hız devam 51/8 yükselir mi onu da bilmiyorum TurkNet 'e kaç defa sordum net bir cevap alamadım bekliyorum belki yukselir belki yükselmez…
Sizi daha çok para verip daha pahalı paketleri satmaya teşvik etmek istiyorlar çünkü. Amaçları bize hizmet sunmak değil, bu firmaların amacı Para Kazanmak.
Bizden alabilecekleri en yüksek ücreti alıp, bize verebilecekleri en düşük hızı vermek istiyorlar. Bizi taahhütler ile verilen bu hizmete zorunlu bağlanıyorlar. Yüksek Upload isteyenlere de bu Upload hızlarını ayda onbinlerce liraya satıyorlar. Neden durup dururken versinler ki ? Nasıl olsa sen 1 Mbit Upload alsan da 400 Mbit Upload alsan da firmanın gözünde değerin aynı, sen ayda 300 TL fatura ödeyen bir abonesin, ve 1 Mbit ile kandırabilirlerse böyle yıllarca devam eder.
Bu aldığınız Upload hızlarını yüksekmiş gibi algılamayın, dünyanın neredeyse tamamında Simetrik hizmet sunuluyor, yani Avrupada Amerikada Çinde 100 Mbit Upload hızı her evde olan basit bir hizmet.
Ama bizim ülkemizde zaten kimse Upload hızından anlamıyor, Download hızının 10da 1i kadar Upload versek yeter modunda ilerliyorlar. 1000 Mbit Download’ın 50 Mbit Upload hızı olduğu başka hiçbir ülke yoktur. Bu sadece bizi dolandırmayı ve paramızı almaya çalışan ülkemizin Telekom firmalarına özel bir durum.