osmaniye de oturuyorum 75 lik paket 8 upload kullanıyorum inşallah yükselir bu gece
500 1000 lere var mı güncelleme?
Ama bu dediğiniz saçma gelmiyor mu kulağa? Neden öyle olsun?
Benim download 51/8 upload hızı ne zaman yukselecek destek kaydı actim en yüksek 10 mbps upload hızı verdiklerini söylediler şimdi biz ne kadar upload hızı alacağız
Dün yeni bildiri gönderdi tt ftth için dün gece 100/20 tanımlama yapacak diye.
Dün görüştüm TurkNet ile vdsl altyapıda sadece 100 mbps için 20 mbps tanımlanıyor, diğer paketlerde max 10 upload için
Neden TTNET’te olduğum için sınır var?
Evet, ttnet ve kablonet gibi firmalar port hızı dışında hesaba da hız sınırı koyuyor.
Gece 2’de 20 oldu, şimdi baktım 50 daha yüksek olanlarda var sonradan bir şeyleri bozdular herhalde böyle kalsa iyi
75 lik paket kullanıyorum 8 mbps uploadım var, sadece 100 lük paketlerde mi olacak bu yükseltmeler?
Ben maalesef 20 Mbps’ten fazla Upload alamıyorum.
bende bu soruya yanıt arıyorum
Zaten 20 yapıldı diğerleri tanımlama hatası.
Ne zaman eşit hız alabileceğiz TTNET’ten? Bu saçma limit devri kapansın artık. GigaFiber eşit hız veriyor mesela TurkNet yapıyor bunu.
51 mbps hız alıyorum normalde 58 mbps hattimin kaldırdığı hız tamamını alamıyorum bu hızın ayrıca upload 8 mbps bu yükselecek mi onu da bilmiyoruz kimse bilgi de vermiyor destek kaydı açtım onların da bilgisi yok ne olacak böyle bilmiyorun
Tt ye sorun hocam biz nereden bilelim
Yükselecekmiş bu gece 75’ler 15 olacakmış, 25-35 paketlerde de 12 olacakmış kademe kademe yapıyorlarmış.
TTnet’i terk edip kullanmayı bırakırsanız boykot olur, yıllar içinde abone sayıları aşırı düşer ve onlar da yüksek hız vermek zorunda kalır. Sevmeyen kullanmamalı TTnet’i.
75 lik paketimde upload hızım 15 oldu teşekkürler