Tahhütlü servisler ile tahhütsüz servislerin farkı oluyor.
Merhaba,
Bu arkadaş 70/20 nasıl alıyor onu çözemedim. bende 70 mbps alıyorum fakat 14.99 olarak geliyor upload?
Son olarak başıma geldiği için söylüyorum. Dslam kilidini turknetin tanımlaması yetmiyor. Ben tt altyapısında olduğum için tt ekipleri dolap üzerinden tanımlama yapmıştı bilginiz olsun …İyi forumlar
bu arada 70/20 almak istiyorsanız 100 lük paket tanımlatıp dslam kilidi koydurun. 20 mbps o zaman alabilirsiniz. Mesela altyapınız 75 destekliyor, 100 lük pakete geçip dslam kilidini 75 olarak ayarlatın. Uploadı o zaman 20 mbps olarak alabilirsiniz. Tabi vdsl değerleriniz upload kanadında 20 mbps i kaldırıyorsa…
Ben de Osmaniye’de ikamet ediyorum. Paketim 75/15 tanımlı. 20 mbps alıyordum 15 e çektirdim stabil olsun diye. Altyapım normalde 23 mbps e kadar destekliyor. Vdsl sinyal değerlerinizle upload kanadında yetersiz olabilir. Ya da bağlı olduğunuz saha dolabına altyapı sahibi firma upload hızlarındaki artışla ilgili güncelleme yapmamış olabilir
75/9.99 olarak sürünmeye devam ediyorum. 15-20 için 1 hafta önce bir destek kaydı oluşturmuştum, durumu iyice anlatmıştım. Bana modemime ulaştıklarını ve gerekli ayarlamayı yaptıklarını söylediler ama hala durum değişmedi. Bulunduğum şehir (Yalova) itibariyle güncellenmedi mi bilmiyorum. 20’yi alsak da kurtulsak artık. Yayın yapıyorum ve kafamın rahat olması için ihtiyaç duyuyorum, yoksa ev kullanımı olarak bu kadar önemsemezdim.
Selamlar, mevcut kaydınız sonlandıktan sonra konuyla alakalı yeni bir kayıt oluşturalım.
bu hat değerlerimle paketimi 100 yapıp (TT dslam kilidi koymuş sanırım) upload hızımı 20 yapabilir miyim acaba?
Dsl kilidi yok, snr 8 sınır kabul edilir.
Teorik olarak yapabiliyor olmanız lazım, modeminiz otomatik olarak stabil şekilde buluşabileceği en yüksek hızdan buluşacaktır (moderatörümüzün dediği gibi SNR değerini 8 civarlarında tutarak). Gelecek ay ben de bu işlemi deneyeceğim SNR ayarlamaya izin veren modemle. Elde edeceğim verileri ayrı bir rehber konu açarak yazmayı planlıyorum.
Hattınızda kilit yok, mümkün olan en yüksek hızdan otomatik olarak buluşmuş modeminiz.