Video izlerken donma sorunu

Gigafiber kullanıcısıyım hız testlerinde bi anormallik yok fakat yabancı dizi izlemek istediğimde bazı sitelerde donma yaşıyorum ayrıca bazı sosyal medya uygulamalarında geç yüklenme gibi sorunlar oluyor ıpv6 kapalı sadece ıpv4 ile internete çıkıyorum sorun nedir

1 Beğeni

Aga bee internetimizle rezil oluyoruz :joy::joy::joy:

Belki cgnat dan dolayı olabilir diye düşünüyorum. Önümüzdeki günlerde statik ip denemeyi düşünüyorum. Duruma göre destek kaydı açarım yine.

1 Beğeni

Merhaba @Oguzhantutkac, bu sorununuz hala devam ediyor mu? Eğer devam ediyorsa bana detaylarını özel mesaj üzerinden iletir misiniz? Size yardımcı olmaya çalışırım.

bu sorun bende de çok fazla oluyor, netflix, amazon prime vs fark etmiyor önce kalite düşüyor sonra donuyor, sadece video değil, oyun oynarken falan da oluyor, çok fazla destek kaydı açtım ama çözümleri yok, çözüyormuş gibi yapıyorlar hatta modem bile değiştirdiler ama maksat dostlar alışverişte görsün. bir şey olacağı yok.

CGNAT dünyanın en saçma olayı zaten, kimse hazır değil yapıya, bir çok cdn veya güvenlik duvarı kullanıcısı (cloudflare gibi) CGNAT tan gelenleri kapatıyor bilmeden veya bilerek, işim gereği bir çok yurtdışı sitesene ulaşmam gerekiyor mobilden girmek zorunda kalıyorum bir çoğuna.

Bende şuanlık sorun çözüldü yada bana denk gelmiyor bir süredir . Hayırlısı olsun yine başlarsa sorun statik ip ye geçeriz bide :joy:

1 Beğeni

Bu konu için açtığınız destek kaydınızın numarasını özel mesaj üzerinden bana iletir misiniz? Ben kontrol ederek size yardımcı olmaya çalışayım.

@EFG bir sürü var, hepside çözüldü diye kapandı ben de artık yıldığım için peşini bıraktım, tekrar açarsam bilgi veririm inş. Teşekkür ederim.

Mutlaka bir kayıt açarsanız dönüşünüzü beklerim. Elimden geldiği kadarıyla ben destek vermeye ve yardımcı olmaya çalışırım. Bir kere de sizin için ben şansımı deneyeyim derim :wink:

Tamamdır, ilginiz için teşekkürler.

1 Beğeni

Boşa uğraşmayın statik ip var bende ve aynı şey ara ara oluyor. Özellikle Twitter’da ve YouTube’da. Şimdi destek yazsam (ki açık destek var 10 gündür :joy: o nedenle açamıyorum) muhtemelen konuyu Twitter çok kullanılıyor ondandır demelerinden korkuyorum. Ama statik ip ile ilgisi yok boşa denemeyin.

1 Beğeni

Sizin kaydınız Network Ekiplerimiz tarafından kontrol edildiği için süreç biraz daha uzun sürebiliyoruz. Gelişme olursa arkadaşlarım size dönüş yaparak bilgi verecekler. Ben buradan elimden geldiği kadar size destek vermeye çalışmaya devam edeceğim.

1 Beğeni

Şurada test sonucu ne çıkıyor?