VDSL 100 MBIT Alabilir miyim?

Şuan TurkNet 75 mbps paketi kullanıyorum download değerlerim 73-74 mbps arasında. Altyapıyı sorgulayınca 85 mbit alabileceğim gözüküyor. 100 mbit olan pakete geçersem kopma sorunları yaşar mıyım? Saha dolabına olan uzaklığım 150 metre olarak gözüküyor.

SNR Değerleri aşağıdaki gibidir.

Merhaba, DSL değerlerini incelediğim zaman 100 MBPS hızlarını rahatlıkla alabilirsiniz.

TurkNet online işlemler üzerinden 100 MBPS talebinde bulunabilirsiniz.

1 Beğeni

Teşekkürler, TurkNet Online İşlem Merkezi’den yazdığımda sık sık kopma olabilir demişlerdi. Fakat bu değerleri göstermemiştim. Yarın üst pakete geçip deneyeceğim. Umarım kopma sorunu yaşamayız.

@Baran Merhaba, paketimi 100’e yükseltmeniz mümkün müdür?

1 Beğeni

Forum üzerinden müdahale edilememektedir süreç gereği Paket Tarife Kampanyamla İlgili Destek İstiyorum destek kaydı oluşturup temsilciye 100 paketine geçiş yapmak istediğinizi belirtmeniz yeterlidir.

Kimse söylememiş hat değerleriniz çok iyi başvurun direkt. :slight_smile:

2 Beğeni

Nms profilimi 102.400 yapar mısınız deyin mesaj olarak.

1 Beğeni

Bugün 100mbit pakete geçiş işlemini tamamladık. Fakat işyerinde olduğum için hızı test etme imkanım henüz olmadı veya modemi yeniden başlatamadım. TurkNet panelindeki teknik bilgiler kısmında hız hala 77.99 olarak gözüküyor. Modemi yeniden başlattıktan sonra düzelir mi? yoksa güncelleme işlemi yapılmadı mı?

TurkNet Online İşlem Merkezi üzerinden bağlantımı yenileyin dedik den sonra da aynı mı değerler ?

1 Beğeni

Merhaba @ismail02, eve geçtiğiniz zaman değerlerinizi kablolu olarak test edin. Bizimle buradan paylaşın. Eğer DSLAM kilidi devam ediyorsa bana özel mesaj üzerinden yazın. Ben size yardımcı olmaya çalışacağım.

2 Beğeni

Evet, ilk geçiş yapıldığı anda yeniledim değişen bir şey olmadı. Belki 75+ hız alıyorda olabilirim, evde olmadığım için deneyemedim. Buradaki değeri görünce olmadı mı acaba diye düşündüm.

Teşekkürler, eve geçtiğimde deneyip duruma göre bilgi vereceğim.

1 Beğeni

Ben teşekkür ederim. Beklemedeyim. İyi günler dilerim.

1 Beğeni

@EFG hoca gerekli açıklamayı yapmış zaten :slight_smile: modem kapat aç düzelmez ise alperenatici hoca sorunu çözecektir :slight_smile: Sağlıklı günler.

2 Beğeni

Merhaba,

Modemi kapatıp yeniden açtım fakat hız hala 73-74 mbps seviyelerinde.

Dslam’ınız kalkmamış evet halen… @EFG ilgilenecektir. Hızlıca aksiyon alınır.

1 Beğeni

NMS profili 102.400 olmamış 79 tanımlamışlar tekrar destek kaydına yazın olmadı bu hat değerleri gösteren resmide ekleyin mesaja.

1 Beğeni

birine daha olmuştu. Modemden kaynaklıydı. İstediği kadar kilit kaldırsınlar. Modemden ayarlasan bile yinede modem kendini kitliyor diye hatırlıyorum . inş öyle birşey olmaz.

Konuları okurken rastlamıştım.

1 Beğeni

Herkese teşekkürler,

Paketim 100 mbit oldu an itibari ile 93 mbit hız alıyorum.


6 Beğeni

Güzel günlerde kullanın hocam.

1 Beğeni