Upload Yükselmesi

uploadım tekrar 5 ten 8 e çıkmış…

geçen aylarda pandemiden dolayı telekom upload hızlarını geçici olarak yükseltmişti. sonra eski seviye olan 5 e düşürmüştü. şu an itibarıyle tekrar 8 olmuş. yine pandemi dolayısıyla telekomun geçici bir yükseltmesi mi var yoksa kalıcı bir durum mu olacak ki. inşAllah kalıcı olur. 8 de yetmez ama evet diyorum :slight_smile:

2 Beğeni

bu arada speedtest te TurkNet serveri kaybolmuş. çıkmıyor aramalarda.

2 Beğeni

Turk.net olarak aratın

1 Beğeni

o şekilde aratıyordum. ama şimdi hiç bir şekilde çıkmıyor.
zaten bende kayıtlı serverdi. baktım kayıttan da silinmiş. :slight_smile:

Siz yazınca baktım özellikle oradaydı :roll_eyes:

benim download hızını 3 ten 8 e çıkarsalar yine iyi.

1 Beğeni

TurkNet bana küsmüş anlaşılan :slight_smile:

yazıyom ama bişi çıkmıyor…

benimki 97.5 download… kusuratı versem işini görecek sanırım :slight_smile:
yanlış anlama dalga falan geçmiyorum. sistemin yanlışlığına vurgu yapıyorum. :slight_smile:
hız tabana yayılımıyor. bi tarafta yığılmış gibi…

1 Beğeni

TurkNet veremiyor 7.5’i sen ver bari.

@bekir.kopuz bey arkadaşın 7.5 mbps’ini bana verirseniz hızım 10 mbps olacak teşekkürler.

1 Beğeni

vallaha ben vermeye razıyım. yeterki işin görülsün. hatta düz hesap 27.5 vereyim. cidden öyle bir durum olsa keşke kendi hızım artmış gibi memnun olurum. vermek almaktan daha haz verir bana :slight_smile:

Olda iyi olurdu.

Bir de öğretmenim uzaktan eğitim başlayacak 3 Mbps Download, 0.6 Mbps upload ile uzaktan eğitim keyfi…
Teşekkürler TurkNet.

2 Beğeni

sen bu internet hızıyla ancak yakından eğitime başlarsın Hocam. el ele kol kola olman lazım ki bu hız yetsin :joy:

Yüz yüze yapacağız artık bir şekilde eğitimi.
Corona olursam ilk müsebbibi TurkNet, ikincisi Türk Telekom aklınızda bulunsun. :expressionless:

3 Beğeni

Öğretmenlere uzaktan eğitim için sınırsız mobil internet vermiyorlar mı?

1 Beğeni

Korona olursanız ilk sorumlusu sizsiniz. İkinci sorumlusu hastalığı taşıyan. Üçüncüsü millî eğitim bakanlığı dördüncü ise başkan

1 Beğeni

Tamam TurkNet güldük bitti.

3 Mbps de yeter yahu verin internetimi :sweat_smile:

1 saattir internet yok. :roll_eyes:

Vdsl sinyali yollanmış sanırım ondan. Aslında modem de vdsl ama.

2 Beğeni

öyle bir şey yok.
Eba için 8 gb veriyorlar da özelde çalışanlar için bir ifade etmiyor.

benim de sorumluluğum vardır elbet ama uzaktan eğitimi sağlayamayanların da payı var :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Normalde hızın kaç hocam 1850 metre baya uzak :frowning:

ee 3 mb internete tamah etmedin, aç gözlülük ettin. şimdi ondan da oldun… :joy: :joy: :joy:
TurkNet adeta bana dediki… sen istediğin gibi istediğin kadar mb ları millete dağıt ben onların internetini kökten kestimmi bi işe yaramaz diye. ben şimdi sana benden 50 mb yollasamda bi işe yaramıyor :joy:

1 Beğeni