Ulaştırma Bakanlığı Paylaşımı

Ulaştırma Bakanlığı: "Haberleşme sektörümüz ve altyapımız büyümeye devam ediyor!

2021’de;
:pushpin:Fiber Altyapı 471 bin km’ye,
:pushpin:Ortalama aylık veri kullanımı 204,5 GB’a,
:pushpin:Mobil abone sayısı 88,2 milyona yükseldi." https://twitter.com/akaraismailoglu/status/1515706654771265538/video/1
https://twitter.com/akaraismailoglu/status/1515706654771265538?t=6sDOxNQMyeNNEgI2LVwuQA&s=09

3 Beğeni

Bakalım ne kadarı doğru

Malum telekom gibi vdsl’e fiber demiyorlar, o yüzden fiber kullanım oranı bayağı düşük çıkıyor. Umarım şu ortak altyapı meselesini çözerler.

2 Beğeni

saha dolabına veya binaya getirip VDSL olarak verdikleri hizmetede fiber diyor uyanıklar. Benim binanın elektrik odasında DSLAM dolap. Telekomun sitesinde sorgulama yapınca fibernet çıkıyor ama VDSL :rofl:

1 Beğeni

Açıklama Ulaştırma Bakanlığının ise çok tamah etmeyin. Bağımsız bir şirket açıklama yaparsa bakarız

1 Beğeni

Kukla cıkıp podyumlara oynamış işte bir şeyler yapıyoruz demek için :joy::joy:

2 Beğeni

Konyanin Merkezinde Kalabalik bir caddede iki trafik işigi mesafe arada benim ev tam ortasinda uzunlugu 2 km caddenin sol baslangici ve sag baslangicinda fiber FTTH geçiyor ama bizim caddeye girmiyor TT mudurlugune sorsan vdsle fiber diyor :slight_smile: biz ordan 50 mbps fiber gecirdik diyor aynen baya genişledik baya geliştik Tesekkurler :))

1 Beğeni

Aslında son kullanıcı noktasına bakmıyor. Sonlandırma kabinine bakıyor. Kutuya fiber ile taşıyor sonrası bakır. Ondan flber diyor.

Ya biz buralarda 1gbit görüyoruz vauuuu diyoruz. Almanya’ya halama gidince gıcık oluyorum 6gbit hız var rutin :joy:

1 Beğeni

Banada USA den yegenler atiyor o tarz test goruntulerini :slight_smile:

1 Beğeni

Gep geniş olduk fenaaa genişledik neyse ben sustum bu konuda :joy:

1 Beğeni

Bizim ülkede fiber anlayişi der susarimm :joy::joy:

Sadece fiber anlaşımızmı anormal acaba :slight_smile:

2023 de heryer fiber olacak canimizi sıkmayalim insallah 100 mbps hizlara kavuşacagiz:)

Doğalgaz ile beraber bedava olur artık :joy::joy::joy:

1 Beğeni

telekom milyon diyordu :grinning:
bence bakanlık telekoma ait altyapılara el koyup kendisi yapmalı ve bu altyapıyı iss lere ücretsiz vermeli
madem telekom yapamıyor devlet yapsın

Uçuyoruz tüm dünya bizi kıskanıyorrrrr :slight_smile: işleri gücleri yok bizi takip ediyorlar kıskanıyorlar :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

2 Beğeni

Bizim internet yavaş olunca biz kiskandiklarini saniyoruz :))) arada bir ping lagg da oluyor​:joy::joy::joy:

1 Beğeni

Yahu telekomuda köy sandığına bağladılar . Köy sandığı diyorum ben varlık fonuna :slight_smile: Kasa boş artık bedava bir şey verirlermi sömürmek varken yahu :slight_smile: Vatandaşın cebindeki son kurusa kadar nerden nasıl alırız mantalitesi varken aklın alıyormu bedava verecekler bide :slight_smile:

2 Beğeni

iss lere diyorum yanlız

Ayni Turktelekom zatenn