TürkNete sitem mesajıdır

Bildiğim kadarı ile konuşayım benim olduğum bölge yeni yerleşim yeri. Etrafim da ki bazı yerlerde hala altyapı yok. Altyapı dan ziyade apartmana çekili bakır yok. Zaten yollar altyapı nedeni ile kazıldı diye hatırlıyorum 2 sene önce. Hatta şuan bile yollar kazık bir vaziyet de deski çalışması yüzünden. Yani buraya TT nin ana altyapısı yeni geldi. Çünkü dediğim gibi daha bir çok apartman da altyapı yok. Bizim apartman 16 dairelik yeni satın aldım daha binayı 1 yıllık. Yan taraf da bir apartman daha var 12 dairelik birde arka cephemde var apartman yine 8 dairelik olması lazım. TT ekipleri TurkNet 'e geçtiğim de port arızasi için geldiğimde sohbet etmiştim. Tıp 7 saha dolabını da onlar yapmış 2 3 seene mi ne oldu dedi saha dolabı için. Altyapı da yeni geldi buralara dedi. Zaten saha dolabı içini hep merak ettiğim den onlar port ayarlaması yaparken gıcır gıcırdı. Dediklerini doğrular niteliğin de yani velhasıl muhabbet benim bölgem de mahallem de altyapı tamamen yeni. Apartmana gelen bakır boru da dahil. Şuan bir üst komşum var neetspeed kullanıyor. 75 mbps hızında netini kullanıyor çayır çayır. Ama biz bir alt komşu ve TürkNetli olarak gördüğün gibi rezil rüsva icindeyiz. Yan apartman dsmart kullanan var onlarda da problem yok. Yani şuan tamamennnnnnnn TurkNet in iğrenç problemi ile uğraşıyorum. Yarın gün içi neetspeed ile görüşeceğim zaten. Şuan ki portuma sahip cikacaklarsa ki şuan ki portum 98 destekliyor. Direk iptal verip neetspeed geçeceğim. TurkNet dalga geçer gibi deney tüpü gibi internetlerlw oynamaya devam etsin. Sonra da face reklamlarinda TurkNet bildiğiniz gibi değil bekleriz diye reklam yapıp millet ile dalga geçmeye devam etsin.

3 Beğeni