Türktelekom hatları mı söktü ? Hizmet veremiyorum mu dedi ?
Bunun cezası olduğunu biliyorsun değil mi?
Bak şunu anlarım hat kesilir 30dk 1 saat vs. gelmez çalışma olur o zaman değerler düşer.
o zaman da hat zayıflaması değişir anlaşılır zaten. Kablo değişmesi bile zayıflamayı değiştirir.
Ama durum öyle değil işte. Adamlar sürekli test yapıyorlar bağlantım üzerinden.
Ben mesela sizin gördüğünüz mevcut hız mesela 50 mbps dir maksimum hız 65 tir. Ben o hızın 60 ını kullanabiliyorum sürekli sabit olarak. Adamlar öyle bir ayarladı ki gördüler misal hızım 49 max 38 mevcut idi. ertesi gün 41 e 33 oldu.
Şimdi mesela o değil mesele şu. 2 ay hızım sabit 2 ay abone almamış TurkNet sonra bir bakmışım hızım 30 olmuş.
Birisi var TurkNet personelinden kendini gizli tutan biri.
Yazılımsal olarak snr değerimi 3,7 ye düşürdü yapada.
şimdi şöyle birşeyde söyliyim bu değerde ben 1 hafta sabit şekilde kullandım. 1 kere bile kopmadı.
Ardından beni aradı yarın onun ses kaydını bakacam duruyorsa adını söylediyse eğer.
Telefon tam çekmiyordu eminde değilim tabiki sorduğu şu şuan kopma veya başka bir sorun yaşıyormusunuz diye aramış. Aslında aramazlar aramıyorlar daha doğrusu. Birşeyler değiştiyse arıyorlar.
Telefon kapandı tekrar aramadı arkadaş. Bir diğer çalışanda diyor ki snr yazılımsal olarak ayarlanmıyor. Bu ayarlanmıyor diyen personel de bir ara benim snr mi yükseltip hızımı 24 Mbps e düşürmüştü =)
Yani neler olduğunun çok farkındayım. Ben birşey söylüyorsam mutlaka ardında bir kanıt veya dayanağı vardır kelimelerimin.
1 Beğeni