Türknet sonunda beni dinlemiş gibi görünüyor! (1 Gbps simetrik tarife!)

Merhaba. Zamanında buradan bir konu açmıştım. Konunun özeti; “Paketler neden simetrik değil?” idi. Artık TurkNet hem daha uygun fiyata sunuyor ve artık GigaFiber’de de tek paket sunmaya başladı! :slight_smile: Bu harika. Üstelik Upload kalıcı olarak artık 1000 Mbps! Yani simetrik. Altyapıyı yaygınlaştırdıklarında ise, 10 Gbps simetrik ikinci bir ek tarifede bekleriz. :smiley: Onuda artık evinde çok profesyonel çalışanlar veya sırf keyfinden daha yüksek hız sevenler alır 200 TL ödeyip. :slight_smile:

Güncel GigaFiber tarifesi: Fiber İnternet: 1000 Mbps’ye Kadar Sınırsız & Taahhütsüz — TurkNet

Bu arada zamanında açtığım konuyu görmüş olmalılar. :smiley:

Şimdi tek bir eksiğim kaldı, altyapının bize de gelmesi. Rüya bence. GigaFiber Didim’e gelir mi ki?

2 Beğeni

Şimdi senin adrese gigafiber mi geldi.

1 Beğeni

Hayır ama keşke gelse… :frowning: Belki burayada yatırım yaparlar.
Bunu görmüştüm: ADSL devri kapanıyor! Turknet'ten 4 milyon haneye Gigabit fiber hedefi - YouTube

1 Beğeni

Gigafiber gelene kadar mevcut hızlarımızı 1 Mbps e indirmeseler bari =)

1 Beğeni

Bu arada hala ADSL kullanıyorum. Türk Telekom Bölge Müdürlüğü bu sene içerisinde bizim buraya fiber dönüşüm yapılacağını söylemişti. Mevcut eski saha dolabımıza ait rögar kapağından Türk Telekom ekipleri 9-10 ay önce fiber optik kablo çekti ve orada işi bıraktılar. Şimdi o dolabın değişmesi gerek ama hala değişmedi. Bu sene içinde dedilerse, bu sene sonuna mı kalır bu iş? Yoksa şu aralar her an saha dolabı getirebilirler mi? Tahminleriniz ne yönde? Evim saha dolabına yakın sayılır. 100 Metre bir mesafe var dolayısı ile 100 Mbps paket alacağız eğer dolap değişirse.

1 Beğeni

Gelecektir yakında daha sene ortasındayız.
Umarım gelir de rahata erersin

1 Beğeni

Bu sene sonu benim askerliğim var zaten. 9 Gün kaldı YKS sınavıma. Çok çalışıyorum ve umarım YKS’den geçerim. Geçmezsem bu sene sonu zorunlu askere alacaklar. Erteleme hakkımı zaten kullanmıştım… Biraz okula geç başlamanın verdiği acılar diyelim… Umarım VDSL2 yüzünü askerden önce görürüm. Bu sene benim için çok stratejik bir sene. Herşeyin üst üste geldiği, sorumluluklarımın olduğu bir sene.

1 Beğeni

Her zorluğun sonunda bir güzellik vardır.
Senin için herşeyn gönlünce olması dileğiyle.
Sevgilerimle kardeşim.

1 Beğeni

Teşekkürler. :frowning:

1 Beğeni