@ModeratriX e katılıyorum. Bu kullandığınız interneti ttden 155 tl yerine turknetten 100 tlye alıyorsunuz ama yinede TurkNet insaflı davranıyor. Tekrar tekrar tebrik ediyorum firma öncülük etmek üzere devam ediyor hala. İnsanları özgürleştirdikçe havası kaçıyor iğnenin ucundaki haklarını talep etmeye başlıyorlar o yüzden de haketmiyorlar. Makul davranılmalı her zaman. Düne kadar 50 gb 150 gblik paketleri kullanan insanlar 7 TB için savaşıyor gülmekte benim hakkım
GigaFiber varsa, neden ek maliyet ödesinler ki? Kiralamıyorlar sonuçta. Parayı kime veriyorlar ki? Geriye ne kalıyor? Ve bence sınırsız ise sınırsız kalmalı. Ben ileride hergün saatlerce 100.000 bitrate verip, 4K 60 FPS yayınlar yaparsam rahat 7 TB’ı bulurum. Üstüne izlediğim 8K veya 4K videolar, indirdiğim dev boyutlu oyunlarıda eklersek. Ama kimse bana kurumsal dememeli bu yüzden… Fiber’in varsa, “It’s free real estate” diye düşünüp, istediğin kadar harcamak istersin?
Erdeme sinan kurmuştan bir sürpriz gelsede muradına erse
Cem Çelebiler? Hangisi yapar ki bu sürprizi?
yok hocam olur mu hiç? millete kalsa gene 150-200 gb kotaya mahkum edecekler bizi ileri görüşlülük desen yok 100 tl bile çok yüksek rakam ülkemiz şartlarında kullandığımız internet paketlerine bakarak… diğer kan emici firmalar sınırsız diye satıp karınca kadar olan dipnotlarda 5 tb 10 tb kota koymuşlar ama türknetten de pahalıya satıyolar… abd de google fiber 65 dolar bulgaristanı adam yerine koymaz kimse mesela ama orda 8 dolar gigabit internet vs vs
sanırım internette de dünyanın en pahalısı olabiliriz
diyeceğim o ki fiberaltyapı hızlı bi şekilde yaygınlaştırılmalı…
Ama bu TurkNet, Herhangi bir kota sınırlaması her ne kadar çok kullanım olursa olsun TurkNet’ten bekleyebileceğimiz birşey değil.
Konunun özeti olarak siz yine de WiFi ağınızı herkese açık yapmayın ve komşularınız ile internet hizmetinizi paylaşmayın.
milletin işi gücü yok millete wifi dağıtacak dimi bu devirde kimse kimseye selam bile vermiyor ne wifi? dağıtma falan eskidendi o işler
Vallahi hocam gigafiber altyapım olsa dairelere kablo çeker ucuza satar kara geçerim. Ama işte yok bana anca yetiyor.
akraba apartmanı olsa maddi durumları herkesin kötü olsa bi nebze… kağıthane de ikamet ediyorum en kalabalık ilçelerden biri denk gelmedim henüz… eskiden yapanlar vardı aile apartmanlarında…
İnsanların internet paylaşması bölüşmesi hiç bir zaman eskimeyebilir. Güvenliği ve doğacak sorumlulukları düşünen insan miktarı daha çok artarsa dediğin gibi eskide kalır