TurkNet GigaFiber Ev İnternetiyle Bağcılar Başka Bi' Hızda!

Bağcılar’a özel #ÇokNet fırsat ayda sadece 299,90 TL :rocket::rocket:

:one::two: Ay Sabit Fiyat Garantisi & Kurulum Dahil
Son Başvuru :point_right:t3: 30 Haziran

Üstelik başka operatörden geçişte 2.000 TL’ye kadar cayma bedeli TurkNet’ten! :sunglasses:

Abonelik süresince ücretsiz modem, kolay iptal ve 7/24 destek çağrı merkezi desteği

1.000 Mbps’ye kadar eşit indirme ve yükleme hızında TurkNet GigaFiber’le evde interneti şimdi başka bi’ hızda deneyimle!

:film_projector: Aynı anda kesintisiz film ve dizi keyfi
:video_game: Hızlı oyun indirme ve düşük ping
:pencil2: Sorunsuz online görüşme ve dersler
:paperclip: Ailece kesintisiz eğitim ve gelişim fırsatı

Sen de Bağcılar’da yaşıyorsan bu fırsatı kaçırmamak için hemen altyapını sorgula, kesintisiz ve hızlı internetin keyfini çıkarmaya başla. :sunglasses:

hazirana kadar kirazlıya gelecek dediniz 2 gün kaldı hazirana hala tık yok gelsede kampanya önemli değil.

Selam @alihannn.gundogu, adresinizi kontrol ederek ilgili birimimize iletebilmem için açık adresinizi özel mesajlar üzerinden iletebilir misiniz?

Haziran bilgisinin yer aldığı konuşmanın linkini iletebilir misiniz?

@Emrah.kulu mesaj üzerinden ilettim

@alihannn.gundogu Özel mesajlar üzerinden yanıt verdim. Dönüş yapmanız durumunda konuyu proje ekibimize ileteceğim :pray:

mesajınıza döndüm bilginize

En son nisan mayıs ayı içinde barbaros mahallesine altyapı gelecek deniyordu 1 cm bile fiber kablo çeken görmedim gelse çoktan almıştım zaten.

1 Beğeni

@alihannn.gundogu Konuyu proje ekibimize ilettim. Bilgi alır almaz sizinle paylaşacağım :pray:

Teşekkür Ederim Hadi İNŞALLAH.

Merhaba @Emrah.kulu,
Yıldıztepe Mah. için bir süre var mı ? Ne zaman aktif olacak burada ?

Selamlar @mbombo00, adresinize GigaFiber kutumuz takıldı mı?

Selamlar.
Hayır şu an için kutu vs yok. Aslında mahlle için çalışma ne zaman olacak onu sormak istemiştim. Çevre mahallelere kutu vs takıldı. Ama burada herhangi bir çalışma yok.

@mbombo00 Selamlar, GigaFiber aktivasyon işlemleri kademeli olarak gerçekleşiyor. Yakın mahallelerde çalışmalar başladıysa muhakkak sizin adresinizde de yapılacaktır. Ancak net bir süre bilgisi veremiyorum :pray:

Adreste kutulama yapıldıktan sonra uzun sürenin geçmesi halinde ilgili birimimizden bilgi alabiliyorum. Böyle bir durum yaşanması halinde benimle iletişime geçebilirsiniz. Size yardımcı olacağım.

1 Beğeni

VDSL’de farklı bir İSS altyapısı üzerinden yine sizden hizmet almaya devam ediyordum. Bölgemize gelerek altyapı hizmet sunduğunuz için sizlere teşekkür ederim. Bölgemizde kabloları çektiğiniz günden beri Gigafiberin aktif olmasını sabırsızlıkla bekledim. Bir an önce Gigafibere geçmek için gün saymaya başladım. Her gün kontrol ediyordum Gigafiber aktif oldu mu diye, gece tam uyuyacakken bir kez daha kontrol edeyim dedim, aktif olduğunu görür görmez abonelik hizmetleri başlattım ve tamamladım. Bir gün sonra gelip bağladınız. Gelen arkadaşımız çok yardımcı oldu, güler yüzlü ve anlayışlıydı. Kendisine burada özel bir teşekkür ederim, böyle değerli çalışanlarınız olduğu için çok şanslısınız. Sizin açtığınız bu yolda 1000Mbps ile sörf yapmak aşırı eğlenceli… Kaliteli hizmet deyince Türk.net her zaman benim için 1. sırada yer alıyor.

1 Beğeni

@serdarusta Merhabalar, güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederiz. Keyifle kullanın :smiling_face:

1 Beğeni

Sokağımdaki çoğu arkadaşımı TurkNet 'e geçirdim ancak hallen gigafiber gelmedi gelmesini bekleyen arkadaşlarım da var kazım karabekir mahallesine gigafiber ne zaman gelir?

Merhaba, https://turk.net/gigafiber-istiyorum üzerinden altyapı talebinizi iletebilirsiniz :four_leaf_clover:

bu talep formu açıldığı gün başvuru yapmıştım yeni başvuru yapamıyorum, belli bir tarihi vesaire yok mudur yan mahallede var çünkü.

Bu konuda maalesef süre veremiyoruz. İlk etapta bölgeden gelen talepler az olabilir. Ancak zamanla bölgeden gelen talepler arttıkça değerlendirme açısından olumlu olacaktır.

Merhaba, binamıza kutu koyulmuştu, bugün de bağlantısı yapıldı. Gelen ekip, daha sonra TurkNet’in gelip kendi altyapısına geçirecek şeklinde bilgi verdi. Ne zaman gelip kurulum yapılır?