Turkcell Platium Kullanan varmi?

Merhaba Arkadaşlar konu dişi biliyorum ama fikir almak için açiyorum konuyu hataliysam oncelikle affola…
Suan Mevcutta Turktelekom Prime kullaniyorum yeni hat alip Turkcell Genc platium 50 gb paketi var ona geçmeyi dusunuyorum.
TT primein hicbir ozel musteriligini gormedik sagolsunlar :slight_smile:
İnternet biraz yavaş oluyor genel olarak buda benim ihtiyaçlarimi karşilayamiyor:(
Turkcell platium Yukarida dedigim genc paketi kullanan varmi? Veya baska platium paketleri internet hizi nasil baz istasyonlarinda platium musterilerin ayricaligi var diyorlar? Boyle birşey varmi kullanan arkadaslar tecrubelerini aktarirlarsa çok memnun olurum. Herkese iyi forumlar.:blush::zap:

Turkcell çekmediği alan çok nadir düşük seviye çekse bile asla yavaşlamıyor pahalı ama hakkını veriyor :frowning:

Benim hattım kurumsal platinum internet hizi olarak acikcasi hic yavaslik veya takilma yasamadim ve memnunum. Turkcell zaten genel olarak 4.5 g de en hizli operator diye biliyorum. Musteri hizmetlerini arayinca ozel platinum musteri hizmetleri var ona baglaniyor ek olarak platinum uygulamasi var bayagi bir avantajli seyler sunuyor platinum a ozel

Genel olarak öyle evet.

Peki 2 kati bir fiyat farki vermeye değermi? Hocam yani benim aslinda takildigim konular turkcell interneti daha hizli yiyor gibi meseleler?

Neden hizli yesinki ne kullaniyorsan onu yiyor :slight_smile: platinum avantajlarina bakinca sahsim icin avm ye gidiyorum aracimi valeye bedava veriyorum 50 TL normalde mesela onlarida katinca takip edip kullanirsan ucuza bile geliyor :slight_smile:

Konyada boyle şeyler olmayincaa :))
As sonra platium ayricaliklarini bidaha arastiracagimm. Bana yarayacak neler var acaba

Açıkçası 2 sene Turkcell kullandım ve 1 gün bile mutlu olmadım

Sebebi nedir detaylandirmak istermisiniz.?

Evet bizim evdede vodafone babam kullaniyor. Hiz olarak aşiri kötü. Genelde gun icinde bir kaç test yaptim yogun olmayan saatler de fsrketmiyor dow 20 up 7 genel ortalama o sebebpten vodafone da Turkcellle yarişir derecede pahali olduğu için hiç vodafone a bakmiyorum bile

Turkcell gene fişi çekti⚡

Karşida olduğu halde bile Vodafone o kadar dusuk hiz vermesi açikcasi işin içinde bir sey oldugunu dusundurmedi değil

Hocam Turktelekom bile bana bazen gun icinee 100 mbps veriyor aksamlar 30 40

Zaten 4.5 G cikinca ihalede ve gecmis 3 g ihalesinde falan en cok paraayi basip en kaliteli frekanslari Turkcell ikinci turktelekom en kalanlarida vodafone qliyormus bununda buyuk etksi var

Musteri hizmetleri hele kampanya birimleri markayi övmede o kadar usta ki özenle seçilmişler sirf insanlari baglayip para kazanmak icin ama gel gelelim normal musteri hizmetlerinee atiyorum ping var diyorsun o herkesde olur efendim diyor :joy:
30 mbps hiz aliyorum diyorum 4.5 g de çok normal diyor yav neresi normal bu 4.5 G nin max cikabildigi hiz 600 mbps degilmiii​:joy::joy::joy:

Gsm de kesin ve net en hizli en kaliteli Turkcell . Fakat fiyat noktasinda bireyselde tartisilir. Kurumsal hatlarda cok ilginc fiyatlara hizmet veriyorlar ama avantajlı

Birtane bile söyledikleri fiyattan fatura ödemedim yanlış anlaşılmasın 0 aşma yaptım çalışanları hattımı taşıyana kadar çok ilgiliydi taşımadan sonra birdaha karşımda muhatap bulamadım resmen ilk geçişimde paketi yanlış tanımladılar sonra paket değiştirip önceki pakette kullandığım 3-5 dakika ve 300 500 MB internet için yüklü fatura çıkardılar vs vs daha bir sürü sorun oldu neyse taahütümün bittiği gün zil takıp oynadım :slight_smile:

Platınum kullanıyordum hiç bir sıkıntım yoktu köye çıktığımda çekim kalitesi azalırdı oyun oynardım ping az olurdu ama ödediğin para çoktu

Vodafone geçtim çekiyor demek ki köyde baz istasyonu var ek paketini çok sevdim sınırsız game paketi :smiley: 100 GB geçince arıyorlardı.

Turkcell platinum fiyatları








Ohaaa. Eskiden 25 GB kullanırdım. 100 TL verirdim.