pppoe sunucusu veya arada olan cihazlarda güncelleme/değişiklik yapılmış olabilir.
avcılarda yerleşik operatörün altyapısındayım. 8’den 10 Mbps’a olarak yükseltildi
Valla uğraştığımız upload değerlerine bak ya 1 yıldır sistem topladım yayın açamıyorum daha fazla para vereyim diyorum oda kabul edilmiyor. Birde sultanbeyli’de oturuyorum zaten doğar doğmaz bi şanssızlık var bi 15 yapsalar da rahatlatsalar milleti ne kadar zor olabilir gerçekten insan hayret ediyor. Bikere başvurdum ama daha fazla para veririm derken çok çok üstünde fiyat çektiler 50/50 4.000 TL gibi bu kadar da olmaz bence
Benimde Baktım 10 Sağolsun TurkNet 15 Kulanıyordum Faturayı Unutmuşum kapatmışlar sonra 8 oldu şimdide 10
Benim upload hızında hala değişiklik yok.
TT Fiber altyapısındayım ne 10 ne 15. 12.5Mbps çıkıyor. İki tarafında gönlü olsun istemişler galiba. Önceden 15ti bazen geçiyordu bile.
Bende de upload 10 a düştü. Sinekten yağ mi çıkarmaya çalışıyor birileri?
Fiberde biraz üstü tanımlanıyor. Mesela Nokia altyapıdaysanız 200 Mbps aldığınızda 225/32 Mbps çıkıyor. 100 Mbps e tam 100 Mbps tanımı yaparsalar download hızınız en fazla 95 Mbps çıkabilir, daha üstü çıkmaz hatta tam 95 te çıkamaz. Bu yüzden 1000 Mbps hariç hepsinde biraz üstü bir hız tanımlanır.
İşin kötü yanı ev sahibi buradan çıkmamızı istiyor artık. 3-4 Ay süremiz var gibi görünüyor. Yeni evde ADSL/VDSL olursa sıkıntı, fiber istesem hemen getirirler mi artık?
Hemen gelmez ama sen azminle onu getirtirsin.
Hayırlı olsun…
Upload gece 12 itibari ile bendede 10 MBit e düştü. zaten snr değerinde git gide düşüyor şuan 7.9 da neymiş efendim başka kullanıcılar eklendiği içinmis altyapı kaldirmiyormus . Hadi oradan .
bu akşam çoğu kişinin artıp azalma olmuş. benim arkadaşta tık yok hala 8.
Bende de düştü 15 alıyordum şimdi 11 alıyorum. 2-3 aydır falan da pingde sıkıntı var en yakın sunucuya aldığım ping 5 den 14 çıktı. Demem o ki el gider mersine biz gideriz tersine, sözde fiber ışık hızında
Bende Türk Telekom FTTH Fiber var ama bende tam 10 Mbps tanımlanmış.
Reset attın mı hiç? Benim daha düşüktü reset attım donwload 112 upload 11 oldu.
Evet attım zaten.
Biz sana Fiber gelsin diye yıllarca bekledik, tam ADSL’den kurtuldun Fiber’e geçtin derken şimdi taşınacak mısın ? Bak bu üzer.
Adam zorluyor bizi.