Türk Telekom Upload hızlarını sanırım düşürecek

En altta 3 tane paket var türk telekom istediğini verir. Zorlarsan belki alabilirsin onu bilemem.
image
Sayfa 57’nin altını okuyun. Verilecek olan değelerinin yanında * ve 3 ne anlama geldiğini anlarsınız.

2 Beğeni

Ayın 9 unda genel cihaz güncellemesi var, bu güncellenme o zamana ertelenmiş olabilir.

1 Beğeni

Elimizde kesin bilgi yok ancak 09.08.2023 (02:00…08:00) tarihinde olabilir.

1 Beğeni

Erdem bana söylüyorsun da ben olsam en az 50 verirdim :slight_smile: 10 mu yoksa 20 mi alacağın tamamen Telekom’un planına bağlı. 3 farklı seçenek sunması bizi şüphelendiriyor.

Senin kullandığın hat için aklımdaki upload oranı da vereyim,
%80 olarak 10 Mbps,
%10 olarak 15 Mbps,
%10 olarak 20 Mbps olacak.

1 Beğeni

@Drahmizm olabilir zaten 10 una kadar zaman vermislerdi siz nerden gordunuz bu cihaz güncellemesini

BTK bu kuralı koydurduğu için başka servisler istediği paketi verebilir.
image

1 Beğeni

@CKLasT evet, upload için ek ücret ödenmeyecek. Transmisyon kısmında da upload abk yı etkilemediği için İSS lere ek maliyet oluşturmuyor. TTNET dışındakiler büyük ihtimalle yüksek yükleme hızlı paketlerden verir.

@umt61 Türk Telekom altyapı çalışması olarak var.

1 Beğeni

@hgonul onların hiçbir şey bildigi yokki zaten biliyorlarmi saniyorsun isslere 10 una kadar yeni nmsler gelecek isslere bağlı yüksek vermesi yalan birşey yok

@CKLasT dediğin gibi isslere bağlı ben mesela suan TurkNet de değilim iss saglayicim 10 unda nmsleri acarlarsa bana 20 up vericek bu isslere bağlı varsayılan i arttirma olarak her iss nin artık uploadim düşük diye kayıt açınca verme tanimlama olayi olucak

Bilgi almak için gittiğin yer en son sorman gereken yer dahi değil.

1 Beğeni

Arkadaşlar biriniz 10.08.2023 diye bir kanıt gösterin inanırım ağızdan söylenene kimse inanmaz

Buyrun kanıt. Bu gece düştü. Upload hızım 15mbps idi, 10 a düştü. Aynı saha dolabında ki kuzenimin Upload hızı 8mbps idi 10 a çıktı.

Beyler bu upload bildirimleri türk telekomun pilot çalışanlarına aktarılmasıdır bunlar bilmeyecekte bu gerçeği kim söyleyecek emin olmayın bu kadar türk telekom yüksek upload paketleri satmayacaktürknet 15 20 hiç vermez bu 15 te kalacak ve öyle gidecek çünki 07.08.2023 denildi değişen birşey olmadı

Bence 20 Mbps olacak Upload hızım. Birileri zaten dedi ya yanlış kaynaktan bilgi edinmişler gibi birşey dedi zaten. Yani 15’ten 20 olacak bence.

1 Beğeni

Aha yukarda örneği kanitida verilmiş 2 gune 10 una kadar bu is biter 15 20 yi istiyorsan iss den istiyceksin durum bu

@mixerboy ben bu haberi tt tarafindan yollanan resmi mail le aldim

20 olmaz demedim ki, ttnet için oran verdim

%80 olarak 10 Mbps,
%10 olarak 15 Mbps,
%10 olarak 20 Mbps olacak.

1 Beğeni

Dün gece aynı bölgede oturan arkadaşım ile benim gece 2 de sürekli pppoe stopped hatası ile internetimiz kopmuş. aklıma uploadlar mı arttı diye bir düşünce geldi arkadaşın modemi yeniden başlattım hala 8.

Modemi kapatıp açmanıza gerek yok, VDSL hat kullandığınız için hız ayarınız telekom tarafında fiziksel olarak anlık değişiyor. Upload hızı yükseldiğinde DSL bağlantınız o anda kesilecek ve tekrar bağlanacak.

1 Beğeni

Haklısınız ama bir ümit yeniden başlattım. daha önce bu arkadaşın upload 15 olduğunda kendiliğinden dsl kopmuştu.

Peki bu pppoe kopmaları ne kaynaklı olmuş acaba. santrale bağlı tüm arkadaşlarımda aynı saat ve saniye internet gitmiş.